Pixi julekalender – 24 indpakkede pixi bøger til børn

Hvis du står og mangler den gode ide til den lilles julekalender, så kunne det være at du skulle overveje denne Pixi julekalender.

Julekalenderen indeholder 24 indpakkede pixi bøger, som han eller hun kan glædes med hver eneste morgen. December med pakkekalender er tiden hvor de små barneøjne længselsfuldt bliver åbnet op til en ny dag i december måned, hvor julekalender, pakkekalender eller julesokken er dagens højdepunkt.

December måned som helhed, er nemlig hvor livet bare er federe med julen summende om en som f.eks. i fjernsynet eller de ældre julekalendere på dvd, godter, hygge og alt det andet der følger med.

=>> Find Pixi julekalender lige her

Hvorfor en Pixi Julekalender til den lille?

Der findes rigtig mange gode, sjove og spændende ting som man kan give til et lille barn i julekalender. Du kan f.eks. give en af de mange forskellige chokolade eller Haribo julekalendere der kan købes alle steder. En julekalender med 24 forskellige Pixi bøger må dog siges at være lidt anderledes og ikke mindst spændende i forhold til en vingummi bamse?

En bog kan bruges igen og igen, og til aldersgruppen som Pixi bøger er beregnet til, så bliver disse bøger med garanti også brugt mere end en, to eller tre gange. Lige præcist derfor, er det en god ide i forhold til de forskellige kalendere med slik, for når man har slugt slikket, så er det væk, men den sjove Pixi bog består.

Serien med Pixi bøger er forfattet af Jan Mogensen og indeholder som sagt 24 indpakkede bøger, så der er ny hver eneste morgen alle 24 skønne dage i december, så du kan læse en ny hver dag sammen med den lille – Se mere om julekalenderen her

Julen er den skønne tid, til tider stressende tid og helt sikkert den dyre tid på året. Men de fleste kan vel frasige sig at syntes det er også er hyggeligt, og traditionen med en daglig ting i form af julekalender, pakkekalender eller julesokken er noget, som alle små børn elsker mere end noget.