Optagelserne til årets julekalender for 2016 er i gang

Snigpremiere på

Opdatering: Læs om Julekalenderen for 2019 her..

Den nye julekalender for 2016 der hedder “Den anden verden” er gået i gang med optagelserne til forhåbentlig en underholdende julekalender.

Den 16 marts rykkede filmholdet ind på Nyborg Slot, hvor de startede optagelser til en scene fra det 11 afsnit.

På DR er der lagt nye billeder op fra optagelserne, som du kan se her.

optagelse fra dr julekalender 2016 på Nyborg Slot
Foto: Carsten Andersen, DR

Den Anden Verden er fra Brødrene Grimms eventyr, og i denne scene genoplever de eventyret om Askepot.

optagelserne til den anden verden er i fuld gang her i 2016
Foto: Carsten Andersen, DR

Den Anden Verden

Det er en med garanti en spændende julekalender der er i vente, hvor historien handler om de to teenagesøstre Sara og Anna, der er blevet skildt fra hinanden, i historien som Nikolaj Scherfig og Bo Hr. Hansen har skrevet.

Der er forskellige kendte og knap så kendte skuespillere med i årets julekalender, hvor hovedpersonerne bliver spillet af Caroline Vedel og Fanny Bornedal.  Andreas Jessen, Dan Zahle, Lars Brygmann, Christine Albeck Børge er andre personer på rollelisten.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg ved ikke, hvem jeg skal kontakte, så nu prøver jeg lige her. Jeg så sidste år, at DR søgte en “børnepasser” til optagelserne af julekalenderen, der skulle sørge for, at børnene fik mad, drikke, lavede lektier osv. Pga studie var det ikke muligt for mig, men jeg kunne sindssygt godt tænke mig et job som dette. Ved nogen hvem man kan kontakte?

  2. hej min pige på 11 og hendes tvilling vil gerne være med kan de det de er ligeglad med hvilken en det er bare det er en julekalende

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here