Køb Jelly Belly juleslik til den søde tand og måske som gave?

jelly belly juleslik er til den søde tand i julen

Når vi kommer hen omkring november måned, får du så også de daglige våde drømme om alle de lækre søde sager som julen byder på?

Man kan lave brændte mandler med lakrids som smager himmelsk. Der er alt det søde marcipan med forskellige ingredienser, for ikke at snakke om klejnerne, småkagerne, gløggen og alle de andre ting der samtidig kan give en lidt ondt i maven.

Alle disse ting kender du med garanti til, og ser sikkert også frem til men kender du til det lækre Jelly Belly juleslik?

Hvis du ikke kender til Jelly Bellys, så er du gået glip af noget i livet.

Hvad og hvorfor Jelly Belly juleslikket er lækkert?

giv en lækker gaveæske med slik til kæresten eller børnene

Jelly Belly er omkring 150 år gammel og blev startet i 1869 af Gustav Goelitz. Slikket der er små lækkerbiskner, giver den lækre søde og smeltende smag på tungen. Slikket kommer i de velkendte små runde former i forskellige farver, som det lækre slik altid var været kendt for at se ud som og smage.

De lækre små “bønner” kommer i mange forskellige smags varianter, hvilket netop gør dem så delikate. Det er også med til at gøre slikket lidt mere eksklusivt end det mere normale slik.

Du finder efterhånden slikket i mange former og steder. Jelly Belly julekalender er blevet populært, både fordi det er velsmagende men også lidt eksklusivt. Du skaber nemlig den gode glæde med disse julegaveæsker af lækkert slik, hvad enten det er til børnene i julesokken eller til kæresten som den søde overraskelse der både er sød i tanken og smagen.

Desværre så finder man ikke Jelly Belly slikket i den lokale forretning, men du kan heldigvis finde det lækre juleslik ved Coolstuff.dk lige her, som er en af de førende steder med det lækre amerikanske brand.

Så hvis du vil prøve med noget lækkert alternativ til julens glæder, så skulle du overveje at smage på de lækre bønner.