Nyd julen med de velkendte Youtube julesange

brug de gode youtube julesange til at sprede julehygge

Til jul så er der en velkendt ting der er med til at skabe den gode hygge, og det er alle de populære sange.

Derfor har vi her på Juleliv fundet de velkendte Youtube julesange, som du kan bruge til at køre i baggrunden eller bare som god inspiration.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

Den velkendte og søde sang af Maria Carey fra 1994, er blevet fornyet af mange andre men dog er den originale helt den rigtige sang der skaber den søde og romantiske juletid.

Drengene fra Angora – Jul i Angora

Ja det er ikke en de ældre velkendte klassikere, men dog er det vel gået hen og blevet lidt af en nostalgisk spasmager ting, for hvis man skal være ærlig, så er det ikke super kønt at høre på alt sammen.

Mel & Kim – Rockin’ Around The Christmas Tree

Den her skønne engelske melodi er dog en typisk julesangs klassiker, som samtidig har blev verdenskendt af de kendte engelske komikere/satirikere som havde verdens sjoveste sitcom der indeholdt den velkendte engelske ironi.

MC Einar Jul – Det Cool

Hvis du er ung fra 80’erne og var bare lidt med den nystartet bølge af hip hop og rap der slog igennem i midt firserne, så har du med garanti også haft forkærlighed for Mc Einar, som jo var det ypperste indenfor genren i Danmark dengang. Det kom der den fede julesang “Det Cool” ud af, og den rykker sgu stadig.

Wham! – Last Christmas

Hvor Mc Einar jo nok var drengenes favorit, så var Wham helt sikkert primært pigernes idoler, og deres sang Last Christmas er vel med i top 5 over verdens mest kendte julesange klassiskere. Derfor har vi selvfølgelig denne sang med i denne inspiration til alt den hyggelige julemusik.

Frank Sinatra Let it snow

Good old blue eye – Selvfølgelig skal den hyggelige version af Let is snow fra Frank Sinatra med på en liste over hyggelig julemusik, for selv hadere af det gamle må da blive i bare lidt bedre humør af denne sang.

Shakin’ Stevens – Merry Christmas Everyone 

Shakin’ Stevens fra England var stor i 80’erne, og hans julesang var lige så stor og er stadig en af de gode klassiskere, som bare spreder hygge omkring sig.

Chris Rea – Driving home for christmas

Driving home for christmas er en sang der er blevet udgivet af rigtig mange igennem tiden, men Chris Rea laver dog en super god version af den søde sang, så derfor har vil valgt at bringe denne. Lyt og hør om du ikke foretrækker sangen fremført af ham.