Inspiration til at lave den gode pakkekalender på den nemme måde

Inspiration til at lave den gode pakkekalender

Nu det for alvor er blevet efterår, så står den december snart og banker på, hvilket betyder at julen faktisk er lige oppe over. For at fejre julen bedst muligt, så skal du selvfølgelig forkæle dem du holder af med en god pakkekalender.

En pakkekalender er nemlig den hyggelige ting at vågne op til, hvad enten du er barn eller voksen problemet er bare at der skal findes 24 gaveideer til kalenderen.

Find inspiration til at lave den gode pakkekalender lige her, hvor vi har samlet nogle gode ideer så du ikke løber surt i at finde på noget.

Hvordan skaber man den gode og sjove pakkekalender?

Hvordan skaber man den gode og sjove pakkekalender?

En ting er at finde på 24 forskellige kalendergaver at give hver dag, men man skal dog også tage med i overvejelser hvad dag på ugen gaven er til, for slik i børnenes kalender i midt ugen før børnehaven eller skolen er måske ikke den gode ide.

Udover børn så kunne de daglige gaver også være til din kone eller mand, og her er det også en god ide at fordele gaverne efter at give den søde ting til weekenden. Så derfor skal man først og fremmest tage højde hvad der er bedst at give i hverdagen og weekenden.

Derudover er der også den økonomiske side at tingene som man skal tage højde for, for 24 gaver kan jo løbe op, hvis man ikke fordeler tingene på den gode måde.

Der findes selvfølgelig de færdiglavet pakkekalendere så man slipper for at lave 24 forskellige gaver, hvor en te pakkekalender er den søde ting til kvinder, imens man kunne vælge en øl kalender til mænd.

Hvilket slags gaver skal man bruge?

Det er selvfølgelig afhængig af om du skal finde på ideerne til børnene, teenageren, ægtemanden eller konen, men der findes dog gode simple råd som man kan bruge til hvilket som helst modtager.

Til konen eller manden kan du lave en kalender forholdsvis billigt, for du kan bruge de gratis ideer som består af tjenester til ham eller hende. En gang massage efter hendes løbetur eller hans workout, middagen i weekenden eller de mere intime tjenester er alle ting som man kan overraske med i kalenderen.

Hvis man indlægger sådanne ting i den søde kalender til konen eller manden, så åbner det op for at kan kan give lidt mere i weekendgaverne, hvor en lørdagsgave kunne være et par biograf billetter til jer to eller noget andet i kunne lave sammen, og så bliver det lidt af en win win gaveide 🙂

Til “fyld” i hverdagen kan du give ham eller hende noget som er elsket, det kunne være yndlings slikket, chips, cola og ellers nogle lækre eller søde ting indenfor skønhedsprodukter, hobbyer eller tage et besøg i Flying Tiger og finde nogle af alle de sjove ting de har her.

Til børnene kan du finde det store udvalg i kalendergaver fra 10,- kr. og opefter ved Pakkekalender.dk lige her. Derudover så kan du finde noget lækkert slik som barnet elsker, som de små poser Haribo, chokolade julemænd og andet som kan købes i det lokale supermarked.

Tidligere artikel24 pakkekalender gaveideer til babyen – Find din inspiration her
Næste artikelMangler du inspiration til de gode julegaveønsker?