Familien Andersen Julehemmelighed bliver genudsendt på TV2

Familien Andersen Julehemmelighed bliver genudsendt på TV2

Familien Andersen Julehemmelighed bliver genudsendt på TV2 Charlie i år ifølge Her&Nu, og det er ret godt nyt, for denne julekalender for voksne med den julefjendske familien Andersen, er noget mange af os har ventet på.

Julekalenderen fra 1993 har ikke været genudsendt siden 1998, og det er i betragtning af, at den trak 1.6 mio seere i gennemsnit da den udkom.

Der har været problemer med rettigheder, mere end at det har været modvilje fra skuespillerne om at få den vist, men det er heldigvis gået i orden nu.

Julekalenderen der handler om Enebarnet Putte der bliver spillet af Søren Hauch-Fausbøll og hendes forældre Åse og Tage som er meget julefjendske hvilket betyder, at Putte aldrig har holdt jul før.

Forældrene har en hemmelighed der har gjort, at de ikke har holdt jul i 20 år. Det er noget som forvirrer Putte, der er blevet 18 år, og som så mange andre, ikke er tilfreds med sin krop, så hun sparer op til nye og større bryster. Gas- og varmesteren er dog en som hun har et rigtig godt øje til…

Det overordnet mål er at få familien Andersen til at holde jul igen, men alle de tosset ting som større bryster, forelskelse i gas- og varmemester, faren der opholder sig rigtig meget i kælderen, giver bare en ret komisk julekalender.

Hvis du ikke har set det, så kan du godt glæde dig til en ret morsom julekalender på TV2 i 2016, hvor den sorte og platte humor virkelig er gennemsyret igennem alle 24 afsnit.

Billed lånt: metroexpress.dk