Årets julekalender på TV2 i 2016 bliver Ludvig og Julemanden

årets julekalender på tv2 i 2016

Denne tekst er fra Julen 2016. Klik på linket, hvis du vil læse om Julekalenderne for 2019 i stedet ?

Årets julekalender på TV2 i 2016 der bliver vist kl 20:00, er et gensyn med Ludvig og Julemanden fra 2011, og som en bonus, kommer Pyrus om eftermiddagen kl 16:25.

Et populært valg blandt mange, og selvfølgelig også skuffelse blandt andre, men to julekalendere til børnene er dog med garanti noget, de vil elske.

Den første julekalender med Pyrus – Alletiders Jul fra 1994, er en kærkommen bonus i paletten af julekalendere, for TV2 har faktisk valgt en voksenjulekalender til visning på Charlie også, da Familien Andersens julehemmelighed bliver genudsendt på TV2.

Ludvig og Julemanden

Kl. 20:00 bliver den kendte julekalender, der er den første i serien om julemanden Nicolas, Ludvig og Julemanden vist. Julekalenderen der har Lars Hjortshøj i rollen som julemanden Nicolas, handler om den 11 årige Ludvig der er flyttet ind på det nordjyske kloster, Børglum Kloster med sin familie, hvor han møder Nicolas.

De to begynder jagten på den skjulte skat, og så tager tingene ellers sin fart herfra.

Du kan købe Tv'2 lågekalender fra den 17 oktober ved Kvickly, Føtex, Bilka og andre forhandlere.

3 KOMMENTARER

  1. Ja okay så viser de Ludvig og Julemanden, men det er også kun 5 år siden, hvorimod Brødrene Mortensens Jul, ikke har været vist siden 1998 eller deromkring… Nå men ser jo nok med på Ludvig og Julemanden alligevel..

  2. jeg elsker Ludvig og julemanden selvom jeg har set den før og jeg takker dem der har brugt tid på og lave den til børne

Comments are closed.