Trip Trap juletræsfod, nu kendt som Skagerak juletræsfod til det elegante og stilfulde design i hjemmet

trip trap juletræsfod

Når man har fået fundet sit juletræ, hvilket ret nemt kan gøres ved at finde juletræet online, så skal det selvfølgelig sættes op og pyntes.

Hvis du mangler en lækker fod til træet, så er en Trip Trap juletræsfod måske det helt rigtige for dig.

Du finder to forskellige juletræsfødder i det lækre mærke Trip Trap (nu Skagerak). Udover det kvaliteten og design, så får du også det praktiske, da fødderne kommer med de cylindriske rør til at holde stammen lige og fast. Fødderne der tager sig godt ud med et flot juletræstæppe, er  store og vandtætte i bunden så du også kan vande juletræet.

Køb Trip Trap juletræsfod her →

Dit juletræ skal nemlig have vand for at kunne holde sig længst muligt. Det udover det flotte design på disse juletræsfødder, er hvorfor det kunne være en god ny fod til dit juletræ.

køb den hvide Trip Trap juletræsfodHvid Trip Trap juletræsfod

Denne fod er den stabile og minimalistiske juletræsfod, der giver den praktiske stabilitet men samtidig også i den enkle og diskrete elegance.

Du får foden i træsorten hevea og en yderst ren hvid nuance, der er med til at være modstykke til juletræets mørke nuance.

Brug den brune bejset trekants fod fra Trip TrapBejset juletræsfod

En anden lækker fod der også har den velkendte cylinder til at stabiliser træet, men samtidig også kan holde vand til træets forlænget liv, er den bejset fod der også kommer i hevea materiale. En elegant fod der giver det naturlige brune ved foden at træet.

Trip Trap blev grundlagt i 76/77 og startede ud med fokus på trapper gulve. I 1982 blev Drachmann bænken lanceret og startskuddet til produktionen af de populære Trip Trap møbler.

i 1992 åbnes der den første butik i Skagen, og herfra er historien mere eller mindre blevet globaliseret, da Skagerak blev det nye eksport navn tilbage i 2005. De senere år er Trip Trap blev kendt og anerkendt for både det gode design og materialer, og med hånden på hjertet, hvem kender ikke de lækre inde og ude ting til hjemmet efterhånden, hvilket jo netop gør det til de fede ting som man må eje.