Perfekte julegaveidéer til den rejseglade kvinde eller mand

Perfekte julegaveidéer til den rejseglade

Er du på udkig efter den perfekte julegave til en person, der elsker at rejse?

Vis at du kender ham/hende og giv personen noget, som du ved at han eller hun kommer til at bruge igen og igen på de mange eventyr. Eller noget, som måske minder ham/hende/dem om rejserne.

Her har vi samlet fire perfekte julegaveidéer til den rejseglade, som du kan glæde din rejseglade kære med. Tænk ud af boksen og overrask en af de gaver der virkelig imponerer hende eller ham!

1. En ny og rummelig kuffert

Kender du én, der har udenlandske himmelstrøg i tankerne konstant, så er en ny kuffert en oplagt gaveidé.

Er personen ude og rejse flere gange om året, har deres kuffert helt sikkert set bedre dage. Så hvorfor ikke skabe ægte juleglæde og finde en smart og funktionel kuffert, der kan skabe rammerne for nye oplevelser? Måske bliver personen endda inspireret til at tilbringe næste jul i et varmere klima.

Samsonite kan f.eks. være det rigtige valg, hvis du er på udkig efter en holdbar og funktionel kuffert i smarte farver. Tænk over, hvilken størrelse kuffert, personen kunne blive glad for – mangler de en lille kabinekuffert til flyturen eller en stor af slagsen til de lange rejser? Du kan også overveje, om en letvægtskuffert ville være den smarteste idé.

Find én i deres yndlingsfarve, så den skiller sig ud på afhentningsbåndet i lufthavnen. Så viser du også, du kender dem.

2. Hæng rejseoplevelser på væggen

Har du en ven, der konstant er på farten, har de sikkert taget hundredvis af billeder fra de mange rejser. Få billederne lavet som plakater og læg dem under træet. Det vil helt sikkert overraske positivt – og så kan personen hver dag huske tilbage på de mange gode oplevelser. Bonuspoint, hvis du vælger et billede, hvor I var ude at rejse sammen.

Er din rejseglade ven ikke til plakater, kan du også sammensætte en fotobog med alle de bedste ferieminder. En personlig gave, der skiller sig ud som kan bruges som hans eller hendes julegave!

3. Bog om den næste rejsedestination

Kender du én, som du for tredje år i træk har plapret løs om, at de gerne vil til Brasilien? Så køb en bog omkring netop denne rejsedestination. Så kan de læse om landet, oplevelserne og kulturen og begynde at planlægge turen. Det giver skøn læsning til juledagene og inspiration til, hvad der skal ske i det kommende år.

Bog & Ide har et kæmpestort bogudvalg, som du kan besøge her.

4. Hæng hele verden over sofaen

Den sande world-traveller har måske allerede et verdenskort hængende på væggen. Men er det ikke tilfældet, er det bare at drøne i butikker eller lede online efter det perfekte ét af slagsen. Det giver inspiration og lyst til endnu flere rejser – og måske også til destinationer, de ikke før havde overvejet.

Den sjoveste ide indenfor verdenskort er det fede Scratch map, hvor man kan skrabe hvert sted som man har eller ønsker at besøge. En sjov gaveide der heller ikke koster alverden.