Sådan bliver du som kvinde helt klar til juleaften

sådan bliver du som kvinde helt klar til juleaften

Juleaften nærmer sig for alvor med hastige skridt – er du klar til alt det omkring jul?

Juleaften er en af årets største aftener, hvor du gerne må tage dig ekstra godt ud, for eksempel i form af en flot kjole, en lækker makeup eller noget helt tredje.

Her på siden giver vi dig opskriften på netop dette – Sådan bliver du som kvinde helt klar til juleaften.

Tag ud og løb en tur fra morgenstunden af

Det er en super forfriskende ide at tage ud og løbe en tur fra morgenstunden af. Ved at gøre dette får du kroppen op i tempo samtidig med, at du mentalt får styr på tankerne.

Der findes ikke noget bedre end at løbe en lille tur fra den tidlige morgenstund, hvor solen knap nok er stået op. På dette tidspunkt er der også stille udenfor og du kan få styr på tankerne, inden juleshowet for alvor starter.

Gør alle dine pakker klar

Efter løbeturen kan du med fordel tage en solid omgang morgenmad. Når dette er klaret, er det blevet tid til at få styr på de gaver du skal give.

Er alle pakket ind? Har du skrevet kort? Er der noget som du skal have ændret? Har du mandelgaven på plads og hvis i spiller pakkeleg, er pakkeleg gaverne også klar?

Når pakkerne er klar, så er der ikke andet for end at placere dem under juletræet.

Få lagt dig en skøn makeup

Find dine skønhedsprodukter frem og læg en god makeup, der passer til juleaften.

Det skader bestemt ikke at gøre lidt ekstra ud af sig selv på en aften som juleaften. Der skal spises god middag, familien samles og det fine tøj findes frem.

Tag i kirke med din familie og kom i stemning

Hvis du stadig mangler at komme i ”rigtig” julestemning, så er det altid hyggeligt at tage en tur i kirken.

I kirken synger du julesalmer, høre prædiken og ikke mindst kommer i den helt rigtige stemning, så du er helt klar til at komme hjem og begynde den store julemiddag.

Hav en god og afslappet juleaften

Til sidst er der bare at sige rigtig god fornøjelse med juleaften. Husk nu at gøre aftenen afslappet og rolig, så du ikke ender med at stresse rundt. Julen handler om hygge og om at slappe af – og ikke mindst: Være sammen med din familie. Glædelig jul!