God & billig julemandsdragt til dig der skal være julemand i år

køb julemandsdragt hvis du skal være julemand i år

Det med julegaver gør børnene ret vilde, og mange er jo helt ude af sig selv hele juleaftensdag og forklaringen om at julemanden først kommer om aftenen, hvis man vel og mærke har opført sig ordentlig, hjælper som regel kun en lille smule.

Den sjove tradition med julemanden er dog stadig noget, som vækker både glæde og mysterium ved de små, og stor morskab for de ældre, hvilket du vil vide hvis du har skulle agerer julemanden.

Det største problem når man rent faktisk skal agerer julemand er en god julemandsdragt, for hvis du skal overbevise et lille barn med dog nært familiemedlem så skal det virke autentisk. Den rigtige julemandsdragt til dig der skal være julemand i år, er noget man ikke rigtig kan finde på f.eks. de mange julemarkeder i Danmark eller BR.

Det gode og billige julemandskostume giver den rigtige julemand

Hvis du ikke vil afsløres og skabe den sjove jul til børnene så kræver det et godt kostume der ikke afslører dig. Det inkluderer hele udstyret fra top til og bund, og det er netop hvad du finder ved en rigtig forhandler som de nævnte.

Fest365.dk byder på inspiration til de mange gode kvalitets kostumer og store udvalg til at skabe det helt rigtige setup, og Coolstuff leverer alverdens sjove ting, hvilket også giver dig gode muligheder for at finde gode mandelgave ideer og andet til julen.

Billig og god julemandsdragt til dig der skal være julemand i år

Autentisk look og selvfølgelig den gode pris er hvorfor en god julemandsdragt er ideel, men du skal selvfølgelig ikke snydes for at kende fakta om dragten.

Om julemandsdragt:

  • Voksenkostume der kommer i M-L-XL
  • Jakke
  • Bukser
  • Bælte
  • Nissehue
  • Handsker
  • Støvleovertræk
  • Materiale i 100 % polyester

Som du kan se på billedet, så er udstyret dækkende for ideen om hvordan julemanden ser ud, og der skal alligevel noget til for at et lille sind kan se at indeni den dragt, er far, storebror, onkel, morfar eller anden mand. Hvis du vil gøre lidt mere ud af det, så kan du også købe en julemandsmave ved Coolstuff til 159,- kr. som du kan se lige her, der vil give lidt pondus til formen.

Er det et spørgsmål om at julemanden lever eller ej?

Du kender svaret allerede, men derfor er den søde historie om julemanden sandelig værd at holde i hævd, også selvom den store konspiration kan virke lidt tåbelig. Det at se et lille barn få større øjne end tekopper når julemanden træder ind juleaften, og de fleste jo vil klynke sig tæt på mors ben, det gør hele myten både sjov men så sandelig også det værd.

Børn vil kunne huske i lang tid at julemanden har været forbi, og til en pris på 250 kr. så er det ret godt givet ud. At det samtidig giver rigtig stor underholdning for alle de voksne, for man bliver jo stillet lidt ud som julemand, for det kræver en overbevisende indsats, det gør bare juleaften endnu bedre og mindeværdigt.

Hvis du vil sørge for at børnene bliver fortrolige med julemanden, for en stor fremmed mand i rødt med hvid skæg må og er skræmmende for en lille purk, så husk at tage børnene med ud og handle i december måned og lad dem snakke med julemanden i supermarkedet, indkøbscentret, gågaden og hvor ellers handelsforeninger og forretninger har indsat julemænd til at sprede juleglæden.

Derudover så gør børnene bevidste om det med at julemanden i rødt med det store hvide skæg kommer forbi juleaften, for det er en skræmmende oplevelse hvis man ikke kan forholde sig til situationen, og selvfølgelig at dit julemandskostume og optræden er autentisk.