Julemarkeder i Danmark? Her finder du et par af den populære markeder

Besøg de hyggelige julemarkeder i Danmark

Når julen nærmer sig, og så er det selvfølgelig tid til at hygge sig, og hvad kan være med hyggeligt at tage børnene, konen, kæresten, familien eller veninden med til et hyggeligt julemarked?

Der findes selvfølgelig ikke det samme udbud af julemarkeder i Danmark som der gør i f.eks. Tyskland, men dog har vi faktisk en masse hyggelige steder, hvor der er lokale markeder rundt omkring i landet.

De store steder hvor tiden strækker sig fra november og frem til afslutning af julen, er disse steder:

  • Jul i Den Gamle By, Aarhus:
  • H.C. Andersen Julemarked, Odense:
  • Kunstnerjulemarked i Filosoffen, Odense:

De traditionelle steder som Tivoli og Den gamle by byder på de årlige julemarkeder, hvor du finder den gamle stil med de hyggelige boder og andet som børnene elsker, hvilket du selvfølgelig også finder ved det årlige H.C. Andersen julemarked i Odense, men disse steder er ikke de eneste i Danmark.

Du finder rigtig mange andre hyggelige markeder om jul rundt omkring i landet, hvor du både finder små markeder som holder åbent en enkelt weekend, men også i flere weekender hvor der kun er åbent få dage. Disse steder er helt klart et besøg værd, hvis du vil lave en hyggelig dag med kæresten eller børnene og gøre julen til det som julen burde være, nemlig at dreje sig om hygge og more sig på den afslappet måde.

Du kan se oversigten over hvor du kan finde disse markeder på oversigtssiderne her:

Visitdanmark.dk