Julegaver til hele familien? Find en gave til alle aldersgrupper

inspiration til Julegaver til hele familien

Julen har det med at komme igen hvert eneste år. For nogen er det skønt, mens det for andre er en stressende tid. Det er selvfølgelig især indkøb af julegaverne, der skaber stressen. Dels er der travlt i butikkerne, men det største stressmoment er som regel at beslutte sig for den rigtige gave. Er ønskesedlen specifik, går det, men oftere og oftere må man selv have fantasien i gang – ikke mindst, hvis man ikke kender gavemodtageren særlig godt. Læs med, og find julegaver til hele familien.

Aktivitetslegetøj til de små

De helt små børn er som regel de letteste at gøre tilfredse. Ofte finder de emballagen og gavebåndet mest interessant, så her kan man som regel regne med nogenlunde succes. Legetøjet til de helt små er som regel mærket med alderstrin, så det er forholdsvis let at finde noget, der kan passe. Mindre børn har stor glæde af diverse stimuli, så find gerne noget, som aktiverer de forskellige sanser. Legetøj, der giver en masse lyd, er populært hos de små, men tænk lige på forældrene også – som jo skal leve med lydene efterfølgende.

LEGO Chima for de 6-12 årige

LEGO har alle dage været et hit, og det gælder for øvrigt over hele verden. Specielt for LEGO Chima-serien gælder det, at der i høj grad er tale om et rollespils-univers, som ikke kun appellerer til de børn, der elsker at samle klodserne, men også til de, der sætter pris på rollespil og magi og de mange muligheder for eventyr med dyrekrigere fra forskellige stammer og spændende køretøjer og redskaber. Ofte er det muligt at finde LEGO på tilbud, og Bilka er tit et godt sted at kigge efter tilbud.

Gavekort til teenageren

Teenagerne er suverænt de sværeste at købe gaver til, og med mindre du kender gavemodtager rigtig godt, er det lidt af et minefelt at bevæge sig ud i. Er der en brugbar ønskeseddel tilgængelig, bør du holde dig til den, men ellers er gavekortet nok den mest sikre vej at gå som teenagerens gave. Den nye type af gavekort til oplevelser og/eller restaurantbesøg anses af de fleste for en lidt mere gangbar vej end de traditionelle gavekort til indløsning i butikker eller kæder.

Værktøj eller spiritus til ham

Det er muligt, at han ønsker sig strømper og skjorter, men det er altså sidste udvej. Find hellere et stykke værktøj eller en god flaske spiritus. Det vækker langt mere glæde end det forudsigelige, og hverken værktøj eller spiritus kan man jo have for meget af i gemmerne.

Spædende accessories til hende

Den moderne kvinde er ikke den letteste at købe gaver til, og det kræver næsten et minimum af kendskab til personen, hvis der skal rammes nogenlunde rigtigt. Ud fra garderoben kan man som regel skyde sig ind på den foretrukne stil, og et lækkert tørklæde,
beauty julegaveideer til hende eller et par ørestikker går man sjældent helt galt i byen med.