Spændende julegaveidéer til hele familien? Få inspiration her

Spændende julegaveidéer til hele familien

Julen nærmer sig med hastige skridt, og gaveindkøbende kan hurtigt synes en smule uoverskuelige. For hvad skal den kære kone derhjemme nu have, og hvad med parret der har alt, undtagen tid?

Læs med her og få gode idéer til børnenes julegaver eller de voksne, som du måske ikke selv havde tænkt på. Se disse spændende julegaveidéer til hele familien der spænder over de forskellige generationer.

Til børnene

Der findes få ting, der er bedre end godt – gammeldags legetøj.
Legetøj er fantastisk, og det udvikler både kreativitet og motorik hos børn.
Det kan være svært at vælge mellem de mange gode muligheder, der findes, men en sikker vinder er uden tvivl LEGO, der tilbyder legetøj i alle tænkelige former og farver.

Til det travle par

December er en travl måned, det ved vi alle. Det er derfor ingen hemmelighed, at det kan være rigtig svært at undgå den famøse julestress. Så hvorfor ikke mindske mængden af husarbejde, hvor det nu er muligt?

En robotstøvsuger klarer rengøringen, så arbejdet, børnene eller andre vigtigere ting kan få det fulde fokus. Du kan med andre ord forære god samvittighed til afslapning!

Til kvinden

”Jeg har for mange sko” er en sætning, meget få kvinder vil bruge om deres skosamling. Der findes sko til alle anledninger, og i vintertiden er det især vigtigt med et par varme, vandtætte støvler, for man ved aldrig, hvad vejret byder på! Skal hun have sko til jul ?

Til selvforkælelse

Den søde juletid er uden tvivl hyggelig, men den kan så sandelig også være en rigtig kold fornøjelse. Når temperaturen udenfor er langt under frysepunktet, hvad frister så mere end et varmt fodbad?

Et varmt fodbad med massage selvfølgelig! Forkæl kæresten eller din gode veninde med en fodbadsmaskine og vær den glade giver af ren forkælelse i pæn indpakning. Det bliver ikke nemmere. Faktisk skal den blot fyldes med vand, og så er der bare tilbage at trykke på startknappen og læne sig tilbage og nyde afslapningen.

Til hjemlig hygge eller familievenlig mandelgave

Juletræet er købt, gaverne ligger klar, og juleferien er netop startet. Der mangler med andre ord intet. Eller… Må vi foreslå donuts?

Med en donutmaskine er det hurtigt, nemt og ikke mindst utrolig hyggeligt at fremtrylle sine egne velsmagende donuts, og de kan oven i købet varieres i et utal af varianter. Prøv fx at tilsætte kanel eller rosiner til dejen, og forbered dig på duften af fantastiske, julede donuts, der spreder sig i hele hjemmet og samler selv de mest trodsige teenagere til hygge i stuen!