Som nogle mennesker nok vil sige, er nytårsaften vel bare en aften ligesom alle andre aftner. Dog vil andre mene, at nytårsaften er en god anledning til, at samle ens nærmeste og sammen skabe den hyggeligste og sjoveste aften. Dette bliver kun endnu bedre med en god portion underholdning, som er med til at sørge for en god stemning hele aftenen, samt en masse grin. Derfor får du her et par sjove idéer til forskellige former for underholdning til årets sidste aften.

Dronnings nytårstale

Hvert år holder dronningen nytårstale, hvilket giver anledning til en masse sjove lege. En af måderne hvorpå at gøre dronnings nytårstale til en del af aftenens underholdning, er ved at aftale en bestemt ting som en eller anden person i selskabet skal gøre, hver gang dronningen siger et bestemt ord. Her er det mening at I hver især skal have et bestemt ord og en bestemt ting I skal gøre, hvis dronningens nævner ordet. Derudover er der også mange som har dronningens nytårstale odds som en fast traditions nytårsaften. I tilfælde heraf findes der forskellige spillesteder som tilbyder forskellige odds. 

Årets der gik

En anden mulig form for underholdning er selvfølgelig, at lave en quiz omkring året der gik. Her kan I allesammen lige få testet hvor gode I hver især er, til at huske årets mest mindeværdige begivenheder. For at gøre det lidt lettere kan I vælge at opdele Jer i to hold og dyste mod hinanden. Spørgsmålene i quizzen kan både handle om noget der er sket i samfundet, eller du kan vælge at finde på nogle mere personlige spørgsmål, som omhandler alle i selskabet og hvad de har sagt eller sjovt i året der gik.

Få gang i dit gamle SingStar

SingStar har altid været en sikker vinder, når det kommer til underholdning – om end du er helt ung eller lidt oppe i alderen. Her er det sjovt at synge en duet med en god ven – men endnu sjovere er, at høre dine venner synge. Med denne form for underholdning vil i helt sikkert grine en masse både med og af hinanden. Hvis I ikke er så meget til sang kan guitar hero være et super godt alternativ hertil, da dette er lidt i samme kategori med SingStar, men samtidig noget helt andet. Det vigtigste er, at I føler Jer underholdt og hygger Jer!