Tag hul på julen med en smuk og personlig julekugle

Der er mange måder at gøre julen lidt mere unik og personlig. Eksempelvis kan du lave en af de helt fantastiske og ganske særlige julekugler med billede og navn. Således får du pynt til juletræet, som ingen andre har og måske et minde som du kan kigge på hver eneste år, når der skal pyntes op og julehygges. Det er også en oplagt gave, til eksempelvis bedsteforældrene, når der skal noget lidt ekstra til i julegave. Find dine yndlings julekugler med navn i dag og bliv allerede nu klar til jul med stil.

Du kan designe din helt egen julepynt

Hvad end du leder efter et juleminde, en julegave eller blot noget ganske særligt og unik julepynt, så kan du være helt sikker på, at en julekugle med navn kan opfylde alle disse ting. Du bestemmer selv hvad der skal være på af billede, hvad teksten skal være og hvilke farver eller former som din julekugle skal være i. Sæt eventuelt undernes hjemmelavede billede på din næste julekugle og vær med til at skabe minder der giver glæde hos alle i den søde juletid.

Skab traditioner og kreer juletræet smukkere som årene går

Har du overvejet hvor sejt det kunne være, hvis der var en lille ting på juletræet, der gavn minder og tanker om en ganske særlig tid og en ganske særlig jul? Hvad med at skabe traditioner, der lader dine børn komme i centrum og opleve den udvikling de selv har gået igennem. Er du nybagt mor og far, så start med det samme. Skab din helt egen julekugle, med et billede af dit barn. Gør det til en tradition at tage et julebillede hvert eneste år og hæng et nyt juleminde på juletræet hver gang det er jul.

Leder du efter den perfekte gave til bedsteforældrene

Leder du også efter den perfekte gave til bedsteforældrene? Eller måske andre i familien, som med garanti ville glædes over en personlig gave. Med en julekugle med navn, så giver du ikke blot en tanke, men en personlig gave, der kan hænge fremme og pynte, give smil og minder om en ganske særlig tid. Hvis du gerne vil gøre det ekstra meget personligt og unikt, så kan du jo eventuelt lade ungernes tegning overføres til en julekugle. Giv en gave der giver mening og giv en gave med kærlighed på en og samme tid, som du ved vil blive brugt, år efter år, når juletræet skal pyntes.

Skal det blive en ganske særlig jul?

Er det en ganske særlig jul, som du gerne vil kunne mindes resten af din tid? Hvis du gerne vil foreviges med din elskede eneste ene, så er det da oplagt at sætte jeres kærlighed på en julekugle i form af et billede og en tekst. Du bestemmer selv om julekuglen skal have den traditionelle runde form, eller om den skal være udformet som et hjerte, der understreger jeres store kærlighed til hinanden.