Pakkelegsgaver – Idéer til den gode gave til pakkespil 2018

Pakkelegsgaver ideer

Aller familier har mere eller mindre faste traditioner til julen. Her har pakkeleg vel også sneget sig ind som en tradition blandt rigtig mange danske familier især til juleaften og julefrokost.

Problemet med pakkeleg er, at finde på de gode, sjove, spændende og anderledes gaveideer, for en af de sjove ting ved pakkelegen er jo at komme med de gode gaver der overrasker lidt, hvilket kan være svært nok, nu de fleste af os vel har sat et symbolsk beløb på gaven.
Find her gaveideer til pakkeleg, så din gave eller gaver til julen tager kegler.

Se udvalget af sjove gaver til pakkespillet – Klik her →

Det nemme sted at købe sine pakkelegsgaver til julen

Hvis du hurtigt vil have overstået gavekøbene til pakkeleg, så er den nemme måde at besøge en butik som Flying Tiger.
I Flying Tiger finder du alverdens forskellige ting der både kan være søde, sjove, anderledes og måske ligefrem spændende også. Det bedste ved Flying Tiger er prisen, for selvom det ikke koster en tier længere, så er priserne dog forholdsvis billige. Du kan faktisk finde mange sjove små ting der både passer til gamle som små og er perfekte som kalendergaver til pakkekalenderen.

De spiselige pakkelegsgaver

Selvom man faktisk ikke har den store lyst til at fortærre slik juleaften efter meget julemad, så er de spiselige gaver altid gaveideen der tager kegler, for de færreste af os kan sig os fra at elske lidt sødt?

Fordelen ved spiselige gaver er prisen, for slik i alverdens former er indenfor alle gavebeløb som der fastsættes på pakkelegsgaverne.

Du kan vælge både slik som vingummi, lakrids, chokolade eller måske lidt anderledes så vælge special øl eller specielle juice, som jo er anderledes, og børn må så bytte sig frem hvis de ender op med øl i vundet pakke.

Det er samtidig den hurtige gaveide også, for du kan finde disse ting alle steder, som det lokale supermarked hvor du alligevel skal handle dagligdags ting.

Vi håber du fik lidt inspiration til dine pakkelegsgaver.