Personlige julegaver

Personlige julegaver til ham og hende

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder hygge, julegodter og familietamtam i lange baner! Desuden betyder det, at det er nu, du skal ud og finde de allerbedste julegaver til dine nærmeste, og dét kan godt være lidt af en udfordring! Her finder du personlige julegaver til din mor, søster eller kammerat. Læs med og bliv inspireret!

En personlig gave fyldt med gode minder

fotobog

En rigtig god idé til en personlig gave er at bruge nogle af jeres fælles minder til gaven. For eksempel kan du give en fotobog med alle jeres bedste billeder i! Hvis I har været på familieferie, er det oplagt at lave en samling af de bedste billeder fra ferien og give til forældre eller søskende. På den måde har de altid billederne lige ved hånden, og hver gang de kigger i bogen eller albummet, bliver de mindet om, hvor dejlig en tur I havde sammen. Dét er da en gave, der vil noget!

fotokalender

Hvis du vil give en gave, som både er praktisk, hyggelig og personlig, skal du satse på en fotokalender! De fleste har brug for en kalender til at holde styr på alle aftalerne og arrangementerne, og med en personlig kalender bliver det kun sjovere at organisere ens dage! Du kan både vælge en klassisk vægkalender, en anderledes, magnetisk kalender og en stående bordkalender – hvad end modtageren nu måtte foretrække! Eftersom vi omkring juletid også så småt siger farvel til det gamle år, kan du med fordel lave kalenderen med billeder fra det forgangne år, så de måske ligefrem passer med de forskellige måneder, og ellers kan du naturligvis også bare bruge dine yndlingsbilleder af dine og modtagerens bedste minder! Med en personlig fotogave sætter du helt sikkert et smil på modtagerens læber, og der er masser af muligheder – se blot mere og bliv inspireret på foto.dk.

Hvis du har en kær gavemodtager, som er vild med kaffe, kan du også give et personligt krus med et billede på. Det kan enten være et billede af jer to sammen, af noget, I har oplevet sammen eller af noget internt, som vil få modtageren til næsten at kløjes i morgenkaffen hver dag, fordi der er et grineanfald på vej! Muligheder er der nok af, og med en personlig kop går du i hvert fald ikke galt i byen!

Skønne julegaver til det nyeste medlem af familien

Personlig bamse med navn

Hvis familien er blevet udvidet i løbet af året og der er en ny, lille englebasse med til jul i år, skal du helt sikkert forbi minegenverden.dk for at finde en personlig julegave til den mindste! Her kan du få alverdens smukke sager til babyen, også selvom den lille ny måske ikke lægger så meget mærke til gaven endnu, vil han eller hun forhåbentlig sætte pris på den senere hen!

Hvad med for eksempel at give barnet en fin, personlig bamse med navn på? Der er flere forskellige modeller at vælge imellem, og så kan der broderes både navn, fødselsdato og mål på! Dét er en personlig gave ud over det sædvanlige, og barnet vil helt sikkert elske den både nu, og når han eller hun bliver større! Også håndklæder kan fås med navn på, eller måske ligefrem med stjernetegn på? Det er en praktisk gave, som forældrene også vil være glade for, og så er det superhyggeligt at have sit eget, personlige håndklæde, som kan følge én mange år frem! Hvis baby så småt er begyndt at spise og måske er lidt af en grisebasse, er en fin, broderet hagesmæk helt sikkert et oplagt valg! På denne kan der skrives navn, så ingen andre kan løbe med den, og så kommer de naturligvis i flere forskellige skønne farver! Igen en praktisk gave, som man alligevel skal have, og hvorfor så ikke gøre den hyggelig og personlig samtidig?!

personlig julegave - rygsæk

Har du børn eller børnebørn i skolealderen, så er en personlig rygsæk til det skoleglade barn måske en mulighed ? Eller måske et barn, som skal starte i skole eller børnehave til sommer? Ud over at det er en sjov og anderledes gave, er det også superpraktisk at have navn direkte på tasken, så den ikke bliver forvekslet med de mange andre rygsække i skolegården. Det er altså en gave, der både vil glæde barnet og forældrene!

Giv personlige julegaver, der vil blive husket

Personlig gave - Kæreste erstatning

Der er få ting her i livet, der er bedre end at give en rigtig god og personlig julegave, som modtageren helt sikkert vil sætte pris på og huske i mange år frem. Nogle gaver går desværre i glemmebogen alt for hurtigt, men med en god, gennemtænkt og personlig gave er du sikker på, at din gave ikke drukner i havet af alle de andre gaver!

For eksempel kan du få lavet en fin gave med indgravering eller brodering på, hvorved du sætter et personligt præg på den gave, du giver. Det vil helt sikkert falde i god jord, og så er du sikker på, at lige netop din gave bliver rangeret højt på listen over gaver igennem tidens løb!
For eksempel kan du købe en såkaldt ”kæresteerstatning”, hvis du af og til er væk fra din bedre halvdel. Så er du sikker på, at han eller hun stadig sover trygt og godt, selvom du er væk, og at din søde kæreste sender dig en lille tanke, hver gang han eller hun putter sig ind til den fine pude!