Julekostumer der gør julen festligere

julekostumer

Gør din fest lidt hyggeligere med disse julekostumer!

Julen er jo hjerternes tid, men julen er også festlighedernes tid. Julen er en højtid, hvor mange ting bliver fejret. I hvert fald giver julen anledninger til en masse fester og sammenkomster, hvor man mødes og hygger sig med dem, man holder af.

Du skal måske også til julefrokoster, juleafslutninger eller en hel anden slags fest i år? I så fald er du langt fra alene. Julen giver anledning til en masse hygge med dem, vi holder af, og det nyder de fleste godt af – for mange er det trods alt også det, julen handler om. Julens mange fester og sammenkomster bringer dog også mindre gode ting – nemlig tøjkriser. For hvad skal man have på til alle de forskellige fester? Hvis du vil gøre julen – og i særdeleshed julens fester – sjovere, kan du overveje, om du skal købe et julekostume. Det er sjovt og hyggeligt med forskellige julekostumer, og det er noget, hele familien kan være med til at have det sjovt omkring.

Der findes et væld af forskellige julekostumer. Der findes både julekostumer til kvinder, mænd og børn, og de findes i alverdens farver og former. Derfor får du her en lille guide til, hvilke julekostumer der er perfekte til julens fester – for hele familien.

Julekostumer til kvinderne

Der findes rigtig mange forskellige julekostumer til kvinder, herunder både sexede kjoler, mange sjove kostumer og underholdende masker. Nedenfor kan du finde lidt inspiration til julekostumer i de forskellige kategorier.

De sexede julekostumer

sexede julekostumer - julekjoleMåske skal du til en voksen-fest, hvor det ikke er set ilde på at komme i et mere sexet outfit? I så fald er et sexet julekostume helt perfekt. Der findes rigtig mange sexede julekostumer, der er sexede i den forstand, at de ikke efterlader meget til fantasien. Der er en stor kategori af korte kjoler, der giver plads til at vise både ben og kavalergang.

Hvis du vil vise dig lidt frem i en kjole, der er lavet i lidt mindre stof end de fleste, kan du overveje denne fine nissekjole. Den har alt det, en sexet julekjole skal have; den er kort, den er nedringet, og den er rød. Dette er et eksempel på en rigtig fin kjole, der er perfekt til julens fester, især hvis du skal til en fest, hvor det primært er voksne, der er gæster.

Hvis du vil have et kostume, der er endnu mere afslørende i forhold til dine former, kan du overveje dette frække sæt. Dette sæt egner sig særdeles godt til at blive i soveværelset, hvor du måske kan forkæle en, du holder af.

De søde julekostumer

Det er naturligvis ikke alle julekostumer, der er sexede og frække – i hvert fald ikke i en sådan grad, at man skal tænke over, om det er upassende. Der findes også rigtig mange søde julekostumer til kvinder. Eksempelvis denne søde julekjole, som egner sig rigtig godt til julefrokoster såvel som familiefester. Kostumet er meget stilrent, og derfor kan det bæres til de fleste af julens begivenheder.

De sjove julekostumer og -masker

sjov julehatKostumer kan sagtens være sjove, og de bruges også i høj grad som en gimmick eller en slags underholdning til festen. Derfor er der også rigtig mange, der er på udkig efter sjove julekostumer til julens mange fester.

Hvis du gerne vil finde et julekostume, der giver garanti for et godt grin, er der flere forskellige muligheder. Du kan for eksempel overveje, om du skal pifte dit outfit op med en sjov julehat, som sagtens kan bruges til dit almindelige hverdagstøj. En spøjs hat, der med sikkerhed vil få folk til at trække på smilebåndene.

Hvis du vil gøre kostumet endnu sjovere, kan du overveje, om du skal vælge noget, der er vildere end en hat. Du kan for eksempel overveje en snemandsdragt, som er både sjov og hyggelig. Du vil med garanti skabe et godt grin til festen, når de øvrige gæster opdager, hvem der gemmer sig under masken.

Julekostumer til mændene

Det er naturligvis ikke kun kvinderne, der kan troppe op til de forskellige fester iført mærkværdige julekostumer. Julekostumer er for alle, mænd og kvinder, store og små, og derfor er der selvfølgelig også en masse forskellige julekostumer at vælge mellem for vores mandlige læsere. Mænd kan finde julekostumer i mange forskellige stilarter og kategorier, og herunder kan du finde inspiration til forskellige julekostumer i nogle af de mest populære kategorier.

De fjollede julekostumer

fjollede julekostumerNår det kommer til julekostumer til mænd, er denne kategori rigtig stor. Der findes et væld af forskellige julekostumer til mænd, som er sjove eller fjollede – ofte begge dele. Disse kostumer er perfekte til enhver festlig lejlighed, hvor du ønsker at skabe stemning og sætte kulør på festen med dit kostume. Kostumerne kan desuden sagtens bruges resten af året til andre udklædningsfester.

Et eksempel på et sjovt kostume, som vil sætte et smil på de flestes læber, er sådan et kostume. Her ligner det, at julemanden bærer dig på sine skuldre. Du kan vælge, om du vil have dit almindelige tøj på til, eller om du vil pifte outfittet op med en julesweater eller lignende. Hvis du bærer kostumet sammen med en julesweater, vil kostumet unægtelig være mere julet, hvorfor det måske også vil passe endnu bedre til julens mange begivenheder.

De klassiske julekostumer

julekostumer julemandDe klassiske julekostumer er dem, der ses år efter år, og som man aldrig bliver trætte af. En nissehue er et eksempel på et klassisk – og meget simpelt – julekostume. En nissehue kan bruges sammen med et andet julekostume eller for sig selv sammen med dit almindelige tøj. Nissehuen er blot med til at skabe julestemning og gøre outfittet mere julet og hyggeligt. Nissehuen er også praktisk, da den kan tages af, hvis det bliver for varmt.

Hvis du ønsker et lidt mere julet, klassisk outfit, kan du overveje, om du skal gå hele vejen og klæde dig ud som julemanden. Julemandskostumet bliver brugt flittigt år efter år til at glæde børn med et besøg fra julemanden juleaften. Julekostumet kan dog også sagtens bruges til mange af julens andre begivenheder, hvor udklædning er tilladt.

Der findes rigtig mange forskellige julemandskostumer, og det er sandsynligvis også det kostume, der bliver solgt flest af år efter år. Dette er et godt eksempel på et simpelt julemandskostume, der er ideelt til julens begivenheder.

Hvis du ikke fra naturens side er udstyret med den store, velkendte julemands-mave, er der heldigvis råd for det. Du kan købe dig til en større mave, så dit julemandslook bliver mere troværdigt. En julemands-mave kan købes her.

Maven er dog ikke det eneste, du kan købe dig til, hvis du ønsker, at dit julemandskostume skal skille sig ud fra mængden – der er nemlig helt sikker andre, der har fået samme klassiske ide som dig. Se eksempelvis dette oppustelige rensdyr, der kan fungere som julemandens bedste ven, Rudolf. For hvad er julemanden egentlig uden sine mange rensdyr, der kan fragte ham rundt i verden juleaften? Det oppustelige rensdyr er en sjov ide, som sætter prikken over i’et.

De stilrene julekostumer

Stand Out Suits ChristmasDet er ikke alle julens begivenheder, der lægger op til det store klæd-ud-tema. Derfor er det godt med nogle mere stilrene og diskrete bud på julekostumer, som dog stadig emmer af julestemning. Julemænd og rensdyr er klassikere, men hvis du ikke vil ligne et omvandrende juletræ, er der heldigvis andre muligheder.

Du kan for eksempel købe et suit, der er piftet op – som for eksempel dette. Her er et klassisk, stilrent jakkesæt kombineret med et sjovt mønster, som passer til julen. Et suit kan altså sagtens være julet, så du ikke behøver ankomme til julens fester i det samme kedelige jakkesæt, som du plejer.

Julekostumer til børnene

Man siger, at julen er hjerternes fest – men julen er i særdeleshed også børnenes fest. Julen er noget ganske særligt for de fleste børn, der ser højtiden som en magisk tid. Børnene mærker tydeligt julestemningen, som breder sig over hele landet i takt med, at julekalenderen åbnes, og julemusikken kører for fuld udblæsning i gader og stræder.

Børnene ser julen som en helt særligt tid, hvor der er plads til ekstra hygge, sjov og samvær – og selvfølgelig masser af gaver den 24. december. Derfor er der selvfølgelig også julekostumer til børnene, så de ellers grå dage i december får farver, lys og stemning. Nedenfor får du nogle forskellige eksempler på julekostumer til børn i alle aldre.

Julekostumer til de små børn

Julekostumer til de små børnDe helt små børn forstår måske ikke så meget af julen. De er ganske enkelt for små til at forstå, hvad der foregår. Det betyder dog ikke, at du ikke kan iklæde børnene farverige og søde julekostumer. Der findes nemlig et væld af forskellige julekostumer til de små børn, som kan sætte kulør på juledagene og skabe masser af julestemning i familien.

Der findes blandt andet dette nissepigekostume til en baby. Det er ganske bedårende, og det er ideelt til julens festligheder såvel som selve juleaften. Her er det helt velset at iklæde de små noget julet tøj, selvom de ikke selv forstår, hvad der foregår.

Et andet sødt kostume er dette rensdyrkostume til babyer. Det er naturligvis ikke bare et almindeligt rensdyrkostume – det er et Rudolfkostume, hvilket altså bare gør kostumet endnu mere julet.

Julekostumer til de større børn

Julekostumer til de større børnNår børnene bliver større, får de samtidig en bedre forståelse for, hvad der foregår i julen. Det er især her, man kan se magien i børnenes øjne, når julelysene tændes, og julegaverne lægges under juletræet. Der er noget ganske særligt over denne tid på året for de større børn, og derfor gælder det også som forælder om at gøre julen unik og uforglemmelig. Med julekostumer til de større børn kan du gøre dit til en stemningsfyldt jul med masser af hygge, nærvær og glade børn.

Et eksempel på et sjovt kostume til børn er dette juletræskostume. Det er et festligt kostume, som emmer af jul. Kostumet kan passende kombineres med ansigtsmaling, så barnet på en prik ligner et omvandrende juletræ. Et sjovt og sødt kostume, der med garanti vil være populært til juleafslutning på skolen eller andre festlige begivenheder.

Findes der noget, der for børnene forbindes mere med julen end en nisse? Nej vel? Derfor er et nissekostume også helt oplagt som kostume til børnene i julen. Det er julet og hyggeligt – og så er det endda behageligt at have på. Således kan børnene sagtens løbe rundt og lege i kostumet i lang tid ad gangen.

Et julekostume til de større børn behøver dog ikke være så festligt og prangende. Selv en nissehue vil være med til at glæde børnene og give dem en følelse af, at der sker noget særligt, fordi det er jul. Der findes rigtig mange forskellige nissehuer i mange forskellige størrelser og faconer. Blandt andet kan du finde nissehuer som denne, der ikke ligner en klassisk nissehue.

Der findes rigtig mange forskellige julekostumer til alle i alle aldre – du kan gå hele vejen, eller du kan vælge kun at pynte dit almindelige outfit med en hat eller en maske. Det er op til dig! En ting er dog sikkert – et julekostume bringer julestemning og juleglæde med sig.