En tryg jul

Alarmsystem - Sikring af dit hjem

Kender du den der lille, snigende utryghed, der kan komme over én, mens man sidder ved det veldækkede julebord i de bedste menneskers selskab? Den der lille følelse, der ikke helt lader sig dysse ned?

Frygten for, om jeres hjem nu også har klaret sig igennem julen uden ubudne gæster – den ville være så dejlig at være fri for. Det kan faktisk godt lade sig gøre.

Den kedelige julestatistik

Vi har jo hørt det gennem nogle år efterhånden. Alligevel bliver vi påvirkede hvert år, når antallet af indbrud ved juletid offentliggøres. Det er så trist. Og vi bliver både vrede og forargede. Ingen ønsker, at ens hjem skal blive en del af denne kedelige julestatistik.

En ting er, at ens værdier bliver stjålet. En anden – og måske værre – er det der med, at der har været nogle fremmede i ens hjem. Nogle, som har rodet rundt i vores ting i jagten på tyvekoster. Den tanke er næsten ikke til at bære.

Og så lige netop juleaften eller en af de andre juledage. Julen står jo for det ultimative trygge og hyggelige. Den stemning bør ikke blive skiftet ud med det totalt modsatte. Ingen skal være triste, forargede og vrede til jul. At komme hjem og se ens hjem totalt endevendt netop i juledagene efter en dejlig fest – det er ubærligt. Det er nok en af de værst tænkelige afslutninger på en hyggelig jul.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan jo selvfølgelig slæbe alle dine værdier med til juleselskab. Så har du i hvert fald reddet dem. Du kan også installere tænd-sluk-ure rundt omkring i hjemmet. Det trick kender de fleste kriminelle der bryder ind i huse – så det er ikke længere så effektivt.

En gøende hund har vist sig at være ret afskrækkende. Men dels har du måske slet ingen hund, og er du væk i hele julen, må du jo have den med. Så kunne du måske afspille dens vilde gøen. Eller andet.

På den måde kan du tænke i diverse Home Alone-agtige løsninger. De fleste virker vist kun på film.

Tænk i alarmsystemer

For at være på den helt sikre side er noget af det bedste, du kan gøre, at få installeret noget alarmsystem. De fås som forskellige pakker. Find den, der passer bedst til dig, dit hjem og din husstand. Det vigtige er her, at I får et alarmsystem, der gør alle i familien helt trygge.

Kontakt for eksempel Falck og få et godt og perfekt tilbud på en løsning, der kan sikre hjemmet med et alarmsystem. Med et effektivt og trådløst alarmsystem fra Falck (eller faktisk bare deres alarmskilte) nedsættes risikoen for indbrud i dit hjem med hele 73 %.

Denne øgede tryghed er selvfølgelig rar på alle dage året rundt –men især i julen er netop tryghed i højsædet.

Der rykkes hurtigt ud

Skulle der observeres uregelmæssigheder i eller omkring jeres hjem, så bliver der rykket hurtigt ud. Det ved de kriminelle, der bryder ind i huse – eller også erfarer de det hurtigt. Derfor foretrækker de hjem uden alarmsystemer.

Skulle alarmen lyde, vil du blive kontaktet, således at du altid kan være klar over, hvornår der sker noget i forhold til alarmen.

Vær tryg hele året

Sæt fokus på din og familiens tryghed ved at få installeret et alarmsystem. Det skal naturligvis ikke kun virke i juletiden. Det skal være jeres ekstra tryghed hele året rundt. Desværre er Danmark det land i Europa, der har flest indbrud pr. indbyggere. Det taler jo sit helt klare sprog og opfordrer nærmest til, at vi alle sikrer os bedst muligt.

Alarmsystemerne fås i forskellige varianter, og I kan vælge det system, der gør jer mest trygge. Er du virksomhedsejer, kan du selvfølgelig også få sat et alarmsystem op i din virksomhed.

Årets fælles julegave til hele familien kunne jo netop være et spritnyt effektivt alarmsystem. Og så måske lige en ekstra lille ting til ungerne. Dermed kan I være med til at ændre statistikken til noget mere positivt. Det vil vi alle gerne være med til.

Større tryghed er lig med et bedre julehumør

Julen nydes bedst, når vi er helt trygge. Skal I ud i julen, så sæt alarmsystemet til, og I behøver overhovedet ikke tænke mere på sikring af hjemmet. Det har I hermed overladt til et professionelt system fra et professionelt firma. Det giver så meget mere overskud til at være til stede i situationen.

Alle julefrokosterne, selve juleaften, juledagene og nytårsaften kan nydes i en helt anden grad, når alarmen er sat til, og I er i byen.

Red julestemningen

Forestil dig, hvor meget mere tryg og hyggelig de forskellige julearrangementer vil blive, når du med sikkerhed ved, at dit hus er sikret med et effektivt alarmsystem. Du og resten af familien kan koncentrere jer fuldstændigt om julestegen, risalamanden, pakkelegen, julesangene, gaverne og julestjernerne i børnene og de gamles øjne.

Ingen knude i maven i løbet af dagen eller aftenen. Og ingen hjertebanken, når I kører ned ad gaden mod jeres hjem. Alt er godt. Alt er trygt. Lige præcis som en rigtig jul skal være.