Årets julekalender på TV 2015

Få overblikket over julekalender 2015 i tv

Der er et godt stykke tid til at kunne se en julekalender for 2015, men måske ved du ikke hvad vi kan vente os af forskellige julekalendere på tv i 2015 på de forskellige tv kanaler?

Update: Læs om årets julekalender i TV 2019 her

Det prøver vi at give dig et overblik over her på Juleliv, for de gode julekalendere på tv kanalerne hører sig absolut til for de små og også de voksne.

Årets julekalender i tv 2015

Årets forskellige julekalendere på tv kan du se det hurtige overblik over lige her, og læse mere indgående om de forskellige længere nede på siden.

 • DR – Absalons Hemmelighed
 • TV2 – Juleønsket
 • DR2 – Mens vi presser citronen (adventskalender)
 • Ramasjang – Nissebanden & de gamle velkendte
 • DR Ultra – Jultra, Piratskatten & Absalons Hemmelighed
 • Boomerang – Ikke kendt

Har du fået købt julegaven til de små? Hvis ikke, så find din inspiration her Se gode julegaver til børn her

Julekalender på DR i 2015

hvis du vil vide hvilket julekalender der bliver vist på dr, tv2, dr2, ramasjang så kig her

I år bliver det Absalons Hemmelighed som DR1 viser på sendefladen. Den velkendte julekalender fra 2006 og senest blev vist i 2010, kører over skærmen på DR kl 19:30 i december måned 2015.

Så der er noget at glæde sig til og ventetiden kan bruges til at gense sidste års julekalender “Tidsrejsen” som du kunne købe på dvd i adventsgave eller som julekalender til de små, hvor også den lækre Jelly Belly julekalender er den sjove ide som en anderledes julekalender til børnene.

TV2 julekalender 2015

Årets julekalender på tv2 er Juleønsket, hvor optagelserne til julekalenderen er gået i gang og bliver filmet i Nyborg.

den 24 afsnits lange julekalender er blevet optaget i samarbejde med en lokal folkeskole, nemlig Birkhovedskolen hvor rammen for optagelserne er lagt, og har givet lejlighed for nogle glade skolebørn til at blive statister i to uger.

Jule serien handler om Julie, der meget gerne vil være sammen med hele sin familie juleaften, hvilket kan være svært da forældrene skal arbejde den 24 december og generelt har travlt, og dette er det gennemgående tema i serien, nemlig om det der binder os sammen som mennesker.

Den moderne nutidsfortælling er et eventyr hvor der bliver blandet engle, dæmoner og familiehemmeligheder som i den store blandet gryde, giver den gode og søde julehistorie. Julekalenderen er instrueret af Carsten Myllerup og hovedforfatter er Ina Bruhn.

DR2 julekalender

På DR2 får vi i år en adventskalender der hedder “Mens vi presser citronen”, som bliver vist over 5 afsnit. Så i år blev det ikke den gængse julekalender, men mon ikke der er store chance for en genudsendelse af en af de mange julekalendere gennem tiden på kanalen også.

Ramasjangs julekalender

Ramasjang vil i år vise nogle af de gamle velkendte hvor Nissebanden med garanti bliver vist, for denne populære julekalender er en der tager kegler ved de små, og som passer ind i programmet på den super populære børnekanal. Derudover kan du med stor sandsynlighed også få et gensyn med en af de gamle velkendte julekalendere som Jullerup Færgeby, der jo er en klassiker især for os voksne. Hvis du ikke kan vente, så findes de fleste kendte julekalendere på DVD, som jo kan være den sjove underholdning indtil 1 december oprinder.

17 KOMMENTARER

 1. Jeg vil ønske at tv2 og andre kanaler der viser julekalender for børn, vil sende afsnittene i ordentlig tid. Kl 20 er alt for sent for børn der går i skole i de mindre klassetrin. De fleste børn går som zombier hele december, da de til dels er i sukkershock og i total underskud af søvn.

  • Hej Ditte

   Det kan de fleste forældre nok blive enige om. Desværre så vælger både TV2 & DR at prioriterer nyheder og godaften programmer på det gode tidspunkt omkring kl 18:00 – 19:00, der ville passe meget bedre for børnene.

  • Bliver de fleste julekalender ikke genudsendt om eftermiddagen dagen efter, det syntes jeg at huske da lille gik i 0. Klasse, tror faktisk også at hun så dem om eftermiddagen sidste år hvor hun gik i 1. Klasse 🙂

   Sukkerchok ser vi ikke herhjemme, selvom det er jul er der ikke fri adgang til søde sager.

 2. Jeg ville ønske at man tog et spring og viste 24-30 afsnit af tidligere års julekalendere feks:
  Jul i Gammelby Århus, Jesus og Josefine, Ingrid og Lillebror, Nissebanden. osv

 3. Hej, hvorfor er der ingen af de `skæve` og hylende morsomme julekalendere for voksne i år `?
  Er bange for, at det slet ikke bliver jul i hytten så, selvom jeg selvfølgeligt under børnene de bedste pladser 😉

Comments are closed.