Gaver til vinelskeren -> Brug disse julegaveideer til vin entusiasten

Gode gaver til vinelskeren

Gode gave til vinelskeren? Hvis du søger efter en god gave til en vin entusiast der eæsler alt omkring det med at lave, opbevare og smage på den udsøgte drue, så læs endelige videre for de gode ideer til gaven er netop, hvad du finder her.

Julegaven til ham der er passioneret og elsker vin, har vi her fundet nogle gode gaveideer til der alle ligger indenfor udstyr til det med at drikke, opleve og nyde vin. Nogle af ideerne indenfor vin gadgets kunne måske endda overraske ham, for de nedenstående gadget gaveideer er nemlig alle ret smart. Hvis du er vin nyder og kender, kan gaveideerne skabe både den gode oplevelse og nydelse ud i druens velsmag.

Zalto vinglas

De populære Zalto vinglas skaber den ultimative vinoplevelse for dig og dine kære, og er et oplagt gaveønske med personlighed, kvalitet og stil. Zalto glassene er mundblæste og håndlavede af det fineste krystal og fremhæver på elegant og stilet vis den gode smag i vinen.

Find glassene hos Zaltify her

Giv ham en Venturi vinilterVenturi vinilter

For at vinen skal smage perfekt, så skal vinen have både luft og ilt i den rette hastighed. Det kan du kun opnå med den rette iltning af vinen. Og det er netop, hvad Venturi vinilter sørger for så manden der får den i gave, får en meget bedre oplevelse når vinen skal nydes.

Find den smarte vinilter lige her

Giv den gode chill caddy til den lyse vin fornøjelseChill Caddy

Denne vinholder gør ikke vinen bedre, men holder derimod vinen kold til f.eks. picnic turen. Du slipper for halvlunken vin og ikke mindst forfrysninger med denne billige gaveide der samtidig er super praktisk – Perfekt gaveide til ældre som unge.

giv vin elskeren en sjov vinsmagning i julegaveVinsmagnings oplevelse

En god julegaveide der ikke er en gadget til at nyde vinen, kunne være en oplevelse hvor han får lov til at nyde spændende vin og høre meget mere om vinen, lande og produktion. En god gave til manden der har alt, som passer til stort set alle aldersgrupper og køn.

Læs mere om oplevelsen ved DGDA lige her

køb den gode julegave til vin entusiastenVinene fra Bourgogne

Hvis han er rigtig vin entusiast, så strækker passionen nok lidt længere end til bare at nyde vin. Her er viden kodeordet, og måske bogen der giver lærdom om Vinene fra Bourgogne måske ville give ham gode timer hvor han går på opdagelse i denne viden.

Du kan finde bogen nemmest ved Bog & Ide

Brug Revi vinkøler til de varme aftenerRavi vinkøler

En anden slags vinkøler er denne smarte Ravi gadget. Ravin vinkøleren sørger for at give den kolde vin til de varme aftener, hvilket jo kommer super belejligt hvis du har glemt at lægge den på køl til gæsterne eller den romantiske aften.

Aermate vinlufter til vin entusiastenAermate vinlufter

Når vin skal være god, så skal den luftes på den rigtige måde, for så forsvinder bi smage og lugte. Det kan man gøre ved at hælde op i karaffel og lade stå i mindst en time med mindre du bruger Aermate vinlufteren. Med et tryk på toppen er vin luftet perfekt.

En vinpumpe i gave forlænger hans vins levetidHelautomatisk vinpumpe

Enhver vin entusiast åbner en flaske vin og drikker et glas. Problemet er, at så kan du ikke lade den stå til dagen efter uden vinen bliver dårlig – indtil nu. Denne vinpumpe sættes på vinen og så sørger den for at fjerne og tilføre luft, og derved kan vinelskeren nyde et glas dagen efter med den helt rigtige iltet smag uden at vinen er blevet dårlig.

Læs mere om den smarte vinpumpe her

Hvis du stadig er i tvivl om gaven?

Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal give ham, og leder efter flere ideer til julegaver som han vil elsker, så kan du altid tage et kig på det store udvalg af oplevelsesgaver lige her, hvor der er noget for alle personer og interesser.Gem