10 gode ideer til julegaver der kunne være det rigtige til ham eller hende

find de gode ideer til julegaver der virker både til mænd og kvinder

Leder du efter de gode kreative ideer til julegaver, der måske skal passe til ham, hende og dem?

Der findes mange forskellige gave ideer som ikke nødvendigvis passer til begge køn, men vi har her prøvet at finde de gode julegave oplevelser, som netop kan passe til alle.

 

De gode julegave ideer til ham og hende

Vi har her samlet 10 forskellige ting som både passer til ham og hende, og som sådan passer ind i det brede alders spektrum, så du kan finde inspiration til finde dine julegaver.

 

find de gode designer solbriller til julegaveLækre designer solbriller kan være den gode ide

De fleste har brug for solbriller, og solbriller er blevet en personlig ting af ens personlighed. Netop derfor kunne et par lækre designer solbriller være blandt de gode julegaver til ham og til hende.

Find det bedste solbrille udvalg til de gode priser her

 

 

 

et smukt ur kunne være en gaveideUr i julegave

Et smukt ur kunne også være en god ide, hvilket selvfølgelig afhænger lidt af dit forhold til gave modtageren, helt ligesom det er vigtigt at vide hvilken smag personen har. Det med hans eller hendes smag kan man dog hurtig fikse. Tjek ud hvilken stil han eller hun har nu og så køb ud fra denne.

Ved Uniwatches finder du de bedste priser og udvalg

 

 

 

giv et lækkert hotel ophold i julegave til ham eller hendeHotel/weekend ophold

En lækker gave til konen, kæresten, manden eller til et par kunne være et hotel, weekend eller mini ferie ophold.

Du kan finde mange forskellige slags gaveformer indenfor overnatning og ophold ved Bellevuebox, hvor priserne også er lige så forskellige alt afhængig af hvilket form for gave oplevelses man vælger.

Se det store udbud af hotel ophold lige her

 

 

 

giv en god massage for 1 som julegave ideMassage julegaveide

En af de gode julegave ideer til både kvinder og mænd er en god gang massage for 1.

Gaveideen koster 499,- kr. og kan bruges over hele landet ved udvalgte gode wellness og spa steder.

Find den lækre massage gaveide her

 

 

 

giv den gode madoplevelse på Glenholm vingård i gaveUnik madoplevelse på Glenholm vingård

En unik madoplevelse for 2 som f.eks. BarBarku barbeque vin og madoplevelser der foregår på Glenholm vingård kunne være den gode gaveide til julegaven. Du kan selvfølgelig også finde andre lækre gourmet oplevelser lige her, som du kan give som den gode gaveide til både ham og hende.

Find BarBarku madoplevelsen her

 

 

 

køb ikettle i julegave til ham eller hendeIkettle – app styret elkedel

alle har brug for en god elkedel, så hvorfor ikke købe modellen der både behager kvinder og mænd? Ikettle kan du nemlig styre via din IPhone, hvilket gør den til den sjove gadget for mænd også, hvor kvinder nok mere er interesseret i el kedel delen, og siden den er i topkvalitet, så finder du her en god praktisk julegave både til ham og hende.

Find Ikettle el kedlen ved Coolstuff

 

 

 

giv de gode gaveideer indenfor vin gadgets til julDe gode gadgets til nydelse af vin

Til ham eller hende der elsker at nyde vinen som den skal nydes, nemlig i rette temperatur, iltning og smag, så skal der bruges forskellige hjælpemidler som f.eks. en vinilter. Disse forskellige ting kan du finde i forskellige prislejer og størrelser, så absolut en god ide til hans eller hendes julegave.

Se det store udvalg af vin gadgets

 

 

 

køb oplevelser til jul som gaveOplevelsesgaver

Find en af de gode oplevelser i gave til ham eller hende, der passer indenfor personens temperament og interessefelt. Du kan finde oplevelser indenfor alt, hvilket sige lige fra ølsmagning til faldskærmsudspring, så der vil med garanti være mulighed for at finde noget for alle og ikke mindst, til alle.

Du kan se udvalget ved gaveportalen Duglemmerdetaldrig.dk

 

 

 

Sansire Sous Vide er den perfekte gaveide til madelskerenSansaire Sous Vide

Hvis du mangler den eksklusive og interessant ide til personen der elsker at lave mad, så kan du hjælpe ham eller hende med dette ved at give denne Sous Vide maskinen. Det er “værktøjet” som hjælper kokken med at skabe den gode fyldige smag i maden uden at det bliver kogt eller stegt ud, og absolut et must for enhver hjemmegourmet.

Læs mere om Sous Vide lige her

 

 

 

giv den søde Jelly Belly gaveæske til julJelly Belly

En sjov gaveide er Jelly Belly og så er det også den søde ide. For Jelly Belly er det lækre slik fra USA der behager personen med den søde tand. Det er en god gave, for slikket er stadig ret specielt og ikke særlig udbredt, men det er dog super lækkert slik, som du samtidig kan finde i forskellige prisklasser og varianter ved Coolstuff, der er en af de få som gør i dette amerikanske kult slik.

Se udvalget af Jelly Belly ved Coolstuff.dk her

Gem

Tidligere artikelTe pakkekalender med forskelligt te er måske den søde ide til hende?
Næste artikelVed du hvad slags gavegiver du er?