Smart Witness HD Bilkamera – julegaven til bilelskeren

køb Smart Witness HD Bilkamera i gave til manden

Hvis du leder efter den unikke julegave til manden, og det er til en mand der virkelig elsker sin bil og alt dertilhørende, så har vi her på Juleliv fundet den fede julegave ide. som nok er et sjove alternativ til de forskellige mode gaveideer til ham.

Smart Witness HD Bilkamera er et super kvalitets kamera til at monterer i forruden, hvilket er en ny ting her i Danmark, men er ganske udbredt i rigtig mange andre lande.

D-TEG Smarty SVC1080 Plus Dash Cam som er det fulde navn, er produktet som både kan være den sjove ting, men også ret praktiske ting for bilejeren, og derved gør det til en god gave.

 

Hvorfor Smarty HD bilkamera i julegave?

køb det sjove bilkamera Det smarte kamera som producenten bag der også leverer dash cams til f.eks. politiet i Azerbajdzjan, bybusserne i Tokyo, Seoul, Hong Kong og andre steder, er et kamera der optager alt foran bilen.

Det kan virke mystisk og måske lidt ligegyldigt, men det er som sagt en ny ting her til lands, men er ret udbredt i udlandet. Du har måske set de mange forskellige YouTube klips fra USA og især Rusland? Se nogle Youtube klips lige her for at forstå, hvorfor bilkameraet kan være særdeles praktisk at eje.

Formålet udover selvfølgelig at fange nogle skøre, farlige og sjove ting, er at især i Rusland at optage eventuelle tvivlsspørgsmål i trafikken, hvor det er ret udbredt at folk kører ind i dig for at score økonomisk gevinst.

Det er selvfølgelig ikke tilfældet her til lands(endnu), hvor det at fange nogle sjove ting som f.eks. en UFO eller måske noget andet mere troværdigt på kamera, kan være den sjove ting for manden bag rattet, som vel og mærke er manden der elsker både sin bil og tekniske ting.

 

Hvad og hvordan virker Smart Witness kameraet?

det smarte hd vehicle kamera kan monteres på alle bilerMan sætter bilkameraet bag ved bakspejlet ved hjælp af den medfølgende holder, der sidder fast med en monteringspude. Tilslutningen foregår ved af cigarettænderen og så er det egentlig bare at speede op og køre derud af.

Du kan vælge at optage film konstant, optage hvis bilen bliver rystet eller bare ved at vælge manuel optagning.

Udover de forskellige optage muligheder og så kan du faktisk på computeren se ved hjælp af den indbygget GPS, din rute, adfærdsanalyse, bilens bevægelsesmønster og små andre nørdet ting, som jo er hvad der gør tekniske ting sjove, og også er med til at gøre det til en super god julegave til ham.

Dataene på det smarte Witness HD kamera:

 • SVC1080 Plus PC Viewer software medfølger.
 • Softwaren byder på adfærdsanalyse, digitalzoom, kørselsrule, G-sensor-grafer m.m.
 • Billeder pr sekund er 30 billeder i maks. opløsning
 • 1920 x 1080 opløsning
 • 170 grader vidvinkelslinse
 • Videoudgang
 • Indbygget mikrofon
 • Måler 8,5 x 5,5 x 1,7 cm.
 • 4 GB SD memory card
 • Monteringspude og kabel til cigarettænder
 • Pris: 1799,- kr.
 • Forhandler: Coolstuff

 

Glæd manden med det fede kamera

Så hvis du mangler den perfekte og sjove tekniske gaveide til manden der elsker sin bil(og gadgets) så er dette praktiske med også sjove kamera den absolutte gode ide til hans julegave, som nok er mere decideret til manden end f.eks. gaveideer som Airwheel S3 og andet.

Det er den sjove ting, som giver dig det helt rigtige legetøj og samtidig kan du også underholde alle andre med dine optagelser fra de danske eller måske udenlandske og ret fyldte veje, som jo byder på alverdens daglige oplevelser.

Du finder det gode bilkamera ved Coolstuff lige her

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here