Romantiske gaver

Romantiske gaver

Her finder du romantiske gaver til julen.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at Hjerternes fest er over os. Det er tiden på året, hvor vi forkæler vore kære lidt mere end normalt. Det er dog ikke altid nemt at finde på den bedste overraskelse til kærligheden i sit liv. Sidste år fik han/hun en duft, og forrige år var det måske en trøje – I år skal det være noget andet! Her er en masse idéer til, hvordan du gør julegaven lidt mere speciel.

Romantiske gaver med hygge på højeste niveau

En kerneværdi for danskerne er hyggen, og er der en bedre måde at hygge på end med din elskede? En anderledes måde at hygge på er oplevelser, og der er ingen bedre cocktail end hygge og oplevelser! Hygge har ingen pris, men kommer på alle prisniveauer. Det betyder, at der er en romantisk og hyggelig oplevelse til enhver pengepung. Hvad end der er et fastsat beløb, lommeuld eller de store guldmønter, så er der en oplevelse til alle par.

 

Den fulde date night

Café og bio er en komplet oplevelsesgave til parret, som vil have det enkelt, men ikke vil gå ned på kvalitetstid og hygge. Ved at starte på en lækker café, får I sat den helt rigtige stemning for resten af aftenen. Der er budt op til romantik, hygge og ikke mindst lækker mad fulgt op med en god film! I denne oplevelsespakke kan der vælges mellem mange forskellige caféer og biografer over hele landet, og hvert et sted byder på forskellige oplevelser. Denne gave kan ikke gå galt, da det er den mest klassiske!  Gavekortet er muligt at booke til netop den dag, der passer jer bedst.

Forelskelse på ny

Hvis der skal være lidt mere krudt i end et cafébesøg, så er denne romantiske middag perfekt. Om det er en gave til det nyforelskede par eller ægteparret på 20. år, så vil middagen sætte hjerterne i flammer. Denne gaveboks er til dem, som vil lidt ekstra. Det er den ultimative romantiske middag, som du ellers kun har set på film. Det er en aften i dit liv, som du vil huske for altid. Du får muligheden for at glemme verdenen udenfor og nyde kærligheden i dit liv. Aftenen vil byde på romantiske stearinlys, lækker vin – hvis det ønskes – og ikke mindst en prima middag. Det er ren kvalitetstid for de to af jer, som helt sikkert vil få forelskelsen frem! I vælger selv spisested ud fra nogle særligt udvalgte steder, og I har mulighed for at tage det sted, der passer jer bedst. Denne middag er en stensikker vinder, hvis du ønsker en aften udover den sædvanlige date.

 

Romantisk ophold for 2

Hvis du kan spendere lidt mere, kan du opgradere fra de fantastiske enkeltaftners oplevelser til det mest romantiske hotelophold med overnatning. Denne oplevelsespakke er oplagt til parret, der ønsker en pause fra de sædvanlige omgivelser og hverdagens stress. Her får du muligheden for at afstresse med din partner, og du kan roligt lægge alle bekymringerne på hylden – Her får du ikke brug for at tænke på dit arbejde; det eneste du skal tænke på er dig og din partner og at have en skøn tid sammen. Med gaveboksen her kan du lade kærligheden få frit spil. Hotelopholdet kan bookes på en række forskellige hoteller, der er at finde i det brede udvalg, så netop jeres krav til tilfredsstilles. Boksen indeholder et romantisk værelse til to med én overnatning. På hotellet er alle hotellets faciliteter til rådighed, og I vil have mulighed for at hygge jer med 2 glas vin. Det er en fuldt ud fantastisk oplevelse, hvor I får mulighed for at prioritere hinanden og en gnist, der så let går ud i en stresset hverdag.

 

Ultimativ getaway

Hvis du virkelig vil forkæle din eneste ene, og du kan mærke, at det er tid til en ferie, så vil en miniferie for 2 være oplagt at vælge! Her der giver du dit livs kærlighed mulighed for virkelig at afslappe og afstresse fra virkelighedens travle omgivelser. Det er den vaskeægte hygge væk hjemmefra, som vi alle kender fra almene ferier. Denne oplevelsesgave er ikke ligeså lang, som de fleste kender en almindelig ferie, men den kan helt sikkert være ligeså god. Ferien indeholder 2 overnatninger, hvor det eneste du skal tænke på er din partner. I vælger selv sted ud fra det brede udvalg, der er stillet til rådighed, og med i ferien får I en lækker middag. Det er den ultimative weekend getaway, hvor det bare er jer, der er i fokus.

Gaveoplevelsen er oplagt som gave til det travle par, parret der har alt, eller parret der blot kunne bruge lidt ekstra tid sammen. Det er uden tvivl en sikkerhed, at parret – eller din egen partner – vil elske denne oplevelse og vil huske netop denne julegave som noget ekstra.