Julegave til mor

Julegave til mor

Mangler du en julegave til mor? Så se her!

Snart tænder vi det første lys i adventskransen, og så begynder vi så småt at tælle ned til jul. Julen indebærer mange ting, men vi kommer ikke udenom gaverne, der er en stor del af højtiden. I bund og grund handler det om at glæde dem, vi holder af. Det kan dog være svært at finde på en fantastisk gave år efter år, selvom ønsket om at glæde sine nærmeste kommer fra hjertet. Er du i tvivl om, hvad du skal købe til din mor i julegave i år, får du her lidt inspiration til den forkælelse, hun helt sikkert fortjener.

Forkælelsesgaver til enhver pengepung

Forskellige familier har forskellige juletraditioner og forskellige gavebudgetter. Nogle har et fastsat beløb indbyrdes i familien, mens andre ikke går så højt op i prisen men snarere tanken bag. Uanset, hvor mange penge du har til din mors julegave, finder du en lækker forkælelsesgave til hende her på siden. Det er selvfølgelig også oplagt at være flere om at give en gave; specielt hvis I er flere søskende der mangler at finde den helt rigtige julegave jeres mor.

Flere af gaverne lægger op til, at du bruger dagen sammen med din mor, så det ikke kun er oplevelsen i sig selv, der fungerer som julegave, men en hel dag med tid og nærvær. Nogle af gaverne kan også bruges som fællesgaver til f.eks. både din mor og din far.

Luksus massage

Luksus massage

Luksus massage er forkælelse til krop og sjæl, så er hvad er mere perfekt som julegave til din mor? Uanset om hun har en reel skavank, er øm i ryggen eller bare trænger til lidt afslapning, får hun det med denne gaveboks. Hun kan vælge imellem en lang rette massageklinikker og forskellige typer af massage, så det passer så godt til hende som muligt. Og så vælger hun selvfølgelig selv datoen.

Hyggelig julegave til mor med Café og bio

julegave til mor med Café og bio

Giv din mor en rigtig hyggelig dag med mad og biograffilm. Med gaveboksen her kan din mor vælge mellem mange forskellige cafeer og biografer. Vælg den lokale med yndlingsretten eller prøv noget nyt og kør til storbyen. Med en gaveoplevelse i form af café og bio går du aldrig galt i byen. Alle – og måske især mødre – værdsætter at komme ud at spise noget lækkert mad, de ikke selv har tilberedt, og lade opvasken stå efterfølgende. Derefter kan du og din mor læne jer tilbage i de bløde sæder med en stor spand popcorn.

Balsam for sjælen

Balsam for sjælen

Kan pengepungen godt trække lidt ekstra, når det gælder din kære mor, så giv den hele armen med et wellness ophold. Giv din mor muligheden for at stresse af og trække i tøfler og badekåbe uden at skulle tænke på dagligdagens forpligtelser. Enten sammen med dig eller sammen med en anden, hun holder af. Der er en række forskellige hoteller at vælge imellem i Danmark og Sverige, og opholdet inkluderer adgang til wellnessafdeling samt morgenmad. Det er selvfølgelig oplagt at toppe oplevelsen af med en lækker middag.

Luksus brunch

luksus brunch

Inviter din mor på en omgang lækker luksus brunch på en valgfri café. Tag jer god tid til at vende verdenssituationen og nyd hinandens selskab. Brunchen kan også bruges som første stop på turen, inden I skal videre ud at shoppe, få massage eller en tur i teatret. Luksus brunch i gaveform kan bruges på en valgfri dag, så brunchen kan tilpasses dagens øvrige aktiviteter. Gavekortet er gældende til en lang række cafeer og restauranter i hele Danmark.

En tur i luftballon

luftballon

Skal det være helt ekstraordinært, er en tur i luftballon en vild oplevelse at forære i julegave. En svævetur henover den danske natur i op til 500 meters højde vil helt sikkert være en uforglemmelig oplevelse for din mor. I hjælper med at klargøre ballonen og fylde den med luft, inden I stiger ombord et par timer inden solnedgang og svæver en times tid med udsigt over store dele af enten Jylland eller Sjælland. Som prikken over i’et til den fantastiske udsigt bliver der serveret champagne og snacks. Ballonflyvningen kan finde sted flere steder i Danmark, så gaveboksen kan bruges uanset, hvor I bor.

Derfor skal du købe en oplevelse

Måske ønsker din mor sig ikke noget, måske ønsker hun sig en ny blender eller et gavekort. Mødre er som regel enten meget ydmyge eller meget praktiske. Ingen tvivl om, at hun bliver glad for blenderen eller gavekortet til den lokale isenkræmmer, men hun bliver helt sikkert endnu gladere for en gave, der er personlig, valgt med hjertet, og som er til hende frem for til madlavningen. Hvis oplevelsen krydres med dit og måske dine søskendes selskab, bliver dagen uden tvivl perfekt, og netop dét din mor ønsker sig allermest; kvalitetstid med sine børn. Det er bare ikke lige til at skrive på ønskesedlen, men hun vil uden tvivl foretrække det frem for alle mulige materielle og praktiske ting. Sandheden er sandsynligvis også, at hun sjældent forkæler sig selv, fordi alle andre bliver sat i første række. Wellness, lækker mad og gode oplevelser vil derfor komme bag på hende og falde på et tørt og tiltrængt sted.