10 gode oplevelser til julegaven der kan overraske ham eller hende

Brug disse 10 gode oplevelser til julegaven, for julen er hyggelig men for mange, så hører der sig også et gaveræs til.

Det at finde på den gode julegave til ham eller hende, er ikke altid den nemme ting, og her kunne du satse på at give en unik og kreativ gave, som netop er, hvad du får med oplevelsesgaver.

Vi har her på Juleliv fundet 10 forskellige ideer, så du slipper problemerne med de mennesker der ikke ønsker sig noget, eller bare er umulige at finde på en god gave til.

 

Bridgewalking oplevelse i julegave

giv den fede bridgewalking oplevelsesgaveEn unik gave til teenager eller voksne med almindelig god fysik, er bridgewalking ved Lillebælt. Der findes ikke ret mange steder hvor du kan opleve at gå ovenpå en bro, og Sidney Australien er nok en af de eneste alternativer.

Oplevelsen er blevet rigtig populær det seneste år, så måske det skal være den gode oplevelses julegave til ham eller hende?

Du kan læse mere om Bridgewalking ved Duglemmerdetaldrig

 

 

Luksus ansigtsbehandling

giv hende en lækker ansigtsbehandling i gaveEn oplevelse der kan forkæle hende, kunne være den lækre luksus ansigtsbehandling. En dejlig gaveide der kan give hende en tiltrængt forkælelse der afstresser sjæl og krop.

Ansigtsbehandling er en lækker nydelse, men den er selvfølgelig også praktisk. Man får nemlig en opstramning og tilførelse af anti-aging for hudens nydelse, og ikke mindst, en lækker ansigtsmassage og hovedbundsmassage.

Giv den lækre ansigtsbehandling i julegave til en kvinde du vil forkæle.

Læs mere om den lækre ansigtsbehandlings oplevelse her

 

 

Helikoptertur

køb en oplevelse i julegave til ham eller hendeHvis du leder efter en ting som de færreste prøver, så kunne det være en helikoptertur.

Rundflyvning i en moderne helikopter vil give den anderledes sightseeing, som de færreste prøver.

Du kan finde oplevelsen i forskellige formater, men det er heldigvis en gaveide der passer til stort set alle, som vel og mærke ikke lider af højde- eller flyskræk.

Du kan finde helikoptertur oplevelsen ved DGDA her

 

 

Gourmetophold

giv den eksklusive veninde gave til teenagepigenEn sjov oplevelse til ham eller hende der elsker at komme og blive forkælet med de finere ting i livet.

Gourmetophold kan nemlig være den lækre pause i den stressende hverdag, hvor et par kan komme ud og nyde lækkert mad eller/og smukke omgivelser.

Du kan nemlig finde mange forskellige gourmetophold der byder både på det smukke landlige eller mere bynære område, som er sammensat med lækkert til gane og mave.

Se det store udvalg af lækre steder ved portalen her

 

 

giv manden en fed ølsmagnings oplevelseØlsmagning

En gaveide der er målrettet mod mænd, er en fed ølsmagningsoplevelse. De fleste mænd kan godt lide at smage en god øl, og rigtig mange er lige så interesseret i hvordan man brygger øl.

Derfor skal du absolut give en ølsmagning på en af de meget populære specialbryggerier i Danmark. En guidet tur der samtidig byder på de gode smagsprøver – Det er da en fantastisk ide til mænd.

Du finder oplevelsen ved Go Dream portalen lige her

 

 

Ballonflyvning

Giv ballonflyvning oplevelsen til ham eller hendeEn unik og uforglemmelig ide der kan både kan være en gaveide til en teenager som det kan være en god ting til voksne, er den eksklusive ballonflyvnings oplevelse.

Det er svært at sætte ord på, hvordan denne oplevelse vil give dig følelsen af nærhed og ro med naturen, for man får næsten en sanselig oplevelse ved at prøve en tur i en luftballon.

Hvis du vil give en af de dyre oplevelser, så er dette absolut det gode valg til julegaven.

Læs mere om hvad oplevelsen byder på, lige her

 

 

Vinsmagning

vinsmagning kun for kvinder er en oplagt julegaveide til hendeEn lækker vinsmagning er noget der både kan være for ham eller hende, og måske endda en gaveide til et par.

Hvis man elsker den smagfulde og komplekse verden som vinen opholder sig i, så byder en vinsmagning både på smagning af forskellige druer, men så sandelig også den gode rejse igennem vinens oprindelse.

Hvis ham eller hende du leder efter en julegave til, elsker at blive oplyst, så giver denne oplevelse netop viden om smag, duft og vurdering af vine.

Find et lækker vinsmagnings oplevelse ved Oplevelser.dk her

 

 

giv ham en lamborghini tur i oplevelsesgaveKør Lamborghini Gallardo

Hvis du mangler den unikke gaveide til manden der elsker luksus og fart, så vil en køretur i en Lamborghini jo absolut være den eksklusive julegave til ham.

En superbil med 560 hk og en topfart på 325 km/t. er noget der imponerer de fleste, og når man trykker på speederen i sådan en bil, så vil det give et ryk igennem hele kroppen af benovelse og lidt noget andet også.

At køre denne bil selv med en professionel instruktør ved siden af, vil være noget der med garanti vil overraske ham juleaften.

Læs mere om køreturen i en superbil oplevelse lige her

 

 

Klatring i indendørs hal

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtageEn god oplevelsesgave til lige omkring 300 kr. er en klatre oplevelse i indendørs hal ved København.

Det at komme til at klatre og røre sig, er noget de fleste børn elsker, og hvorfor ikke gøre det når du bliver voksen, for det er sjovt og du kommer til at bruge muskler, der måske ikke bliver trænet alt for meget.

Giv denne gaveide til ham eller hende der gerne vil lære nyt og røre sig, og måske det går hen og bliver en ny hobby for gavemodtageren?

Du finder den sjove oplevelsensgave til 300 kr. lige her

 

 

Paintball i kampvogn

giv ham den vilde oplevelsesgave i form af kampvogns paintballEn meget anderledes gaveide er paintball i kampvogn oplevelsesgaven.

De fleste drenge har nok dagdrømt lidt om at sidde i en tank, og denne oplevelse kan realiseres med den vilde oplevelsesgave. Et crew lægger en plan og lader kanonen med 40mm paintball kugler, og så er der ellers jagt på modstanderens kampvogn.

Total leg men også så anderledes fedt, at det vil være noget, som de fleste gerne vil opleve.

Et perfekt gavekort til en mand, kæreste, bror, far, søn eller bare rigtig god ven, og oplagt til ham der har alt i forvejen.

Læs meget mere om den vilde oplevelse ved Go Dream her

 

Tidligere artikel10 adventsgaver til under 100 kr. der virker fra teenager og op
Næste artikelFrække adventsgaver til ham, hende og par der hitter til jul