Gode ideer til at få en hyggelig jul uden stress

ideer til at få en hyggelig jul uden stress

Selvom der selvfølgelig lige er måneder til at julen starter for alvor, så går tiden hen mod efteråret ret hurtigt, så før du får set dig omkring, så står julen stort set for døren.

Når efteråret melder sig, og julen begynder at ”spirre frem” i butikkerne, så betyder det for mange, at de skal stresse rundt og gøre alle de forskellige indkøb indenfor gaver, julekalendere, julepynt og mange andre ting, som folk ret ofte går og brokker sig over, for de føler at det giver stress, hvilket jul jo slet ikke drejer sig om.

Julen skal være hygge

Brug disse gode ideer til at få en hyggelig jul uden stress, for julen er en del af den danske tradition om at i december måned skal man hygge sig, hvilket jo kan være svært hvis man skal leve op til alt for mange opstillet forventninger. Det kan du dog heldigvis gøre noget allerede nu.

Du kan fjerne mange stress faktorer fra december til nu vedrørende alt om jul, og så kan du bruge julemåneden på at hygge med gløgg, æbleskiver, marcipan og selvfølgelig og at lave søde juledekorationerne med børnene, hvor du med fordel kan finde ud af hvordan her.

Hvorfor ikke købe julegaver allerede nu?

Måden hvorpå du kan fjerne nogle af de værste “pukler” fra december gøres ved at købe julegaver, pakkekalender og adventsgaverne allerede nu.
Der findes nok nogen som vil påpege at man ikke kan købe julegaver uden ønskeseddel, men det er noget sludder, for julegaver drejer sig ikke om at udveksle fast dikteret gavelister, men derimod om at finde en sød, sjov eller god gave til den man kan lide eller elsker.
Derfor kan du sagtens købe alle dine julegaver her i september og oktober, det kræver dog lidt forarbejde.

Først skal du skrive en liste med alle dem du skal købe gaver til, og dernæst skal du så finde ud af hvad hver enkelt skal have i gave. Det kan lyde som en svær opgave, men du kender nok til hvad slags person og interesser personerne som du skal give gaver til, har, og så skal du faktisk bare søge inspiration indenfor disse emner, hvilket du kan ved hjælp af Google søgninger.

Julekalender og pakkekalender kan også findes nu

Det samme gør sig gældende hvis du skal købe julekalender og pakkekalender til børn og voksne i familien. Du kan selvfølgelig ikke finde chokoladekalendere og børnenes julekalender endnu, men du kan dog findes masser af forskellige slags færdiglavet pakkekalendere og adventskalendere allerede nu, hvilket er den nemme og ikke mindst hurtige løsning fremfor at finde 24 individuelle gaver.

Fordelen ved at gøre dine indkøb både indenfor kalendere og julegaver nu, er at du kan sidde i sofaen med en kop varm te og søge på din tablet eller computer, hvilket jo er væsentlig mere afslappende end at skulle trave igennem en masse butikker i et råkoldt november eller december måned, og ved at gøre det nu, så slipper for det årlige stress med gaveræset i december måned – Det er da smart?