10 sjove julegaveideer til børn der kan give den gode underholdning

køb de sjove julegaveideer til børn

Hvis du mangler nogle gode og sjove julegaveideer til børn der ikke nødvendigvis står på ønskesedlen, så kan du finde den helt rigtige inspiration lige her. Vi har fundet forskellige ideer der måske ikke hører til de mest populære gaveideer til hele familien, men dog perfekte til de yngre medlemmer.

Her får du nemlig 10 forskellige ideer der alle kan være sjovt, billigt og overraskende for børnene i forskellige aldersgrupper, og kunne være de helt rigtige julegaver til børnene fra dig eller jer.

Giv børnene den sjove popcorn maskine i julegave
Popcornmaskine

En sjov popcornsmaskine i ren biograf stil er noget som de fleste børn vil elske at have stående. Æstetisk er det også en ret blæret maskine at have stående, så hvis du ikke ved hvad du skal give drengen eller pigen, så kan det helt klart være den anderledes gave.

Læs mere om popcornmaskinen lige her


køb den sjove spacerail til drenge i gave
Spacerail

Det tætteste man kan komme på en vild kugle rutsjebane må være den sjove Spacerail. Der er ufattelige mange timers underholdning i dette legetøj, der virkelig giver byggetrangen næring.

Læs mere om den fede julegaveide her


køb det sjove Zen sand i de ldit større børn
Zen sand

Modellervoks er en sjov ting til børn, men problemet er at det tørrer ud. Det gør Zen sand ikke, og du kan skabe alverdens ting med det både i klumper og som bløde sand. Der er mange timers sjov for børn med dette alternative modellervoks.

Du kan finde Zen sand ved Coolstuff her


køb det sjove Zen sand i gave til barnet
WowWee Mip Robot

En robot du kan styre med mange forskellige funktioner som app eller endnu federe med hånden. Din egen lille hjælper der styre, bære ting og alt muligt andet. En super sjov ting der er det fede legetøj for børn i alle aldre.

Læs mere om den fede robot her


den sjove constructive eating bestik vil barnet elske
Constructive eating bestik

Vil han eller hun ikke rigtig spise, så er dette bestik den perfekte gaveide. Constructive eating bestikket vil han med garanti bruge, hvilket gør det til den perfekte billige gave til ham.

Se det sjove bestik lige her


den varme bamse er noget som børn vil elske
Beddy Bear

Nej det er ikke bare en bamse, men derimod en samling af søde bamser som du kan varme i mikroovnen og som barnet med f.eks. ondt i maven, kan varme og lindre ubehaget.

Læs mere om de søde bamser her


Den kæmpe hoppebold er den traditionelle gode gaveide til børn
Kæmpe hoppebold

En traditionel sjov gaveide er den kæmpe hoppebold der minder lidt om barndommen korrekt? Det var en super sjov ting dengang, så hvorfor skulle det ikke også være en sjov ting for drenge og piger i dag?

Du finder den sjove hoppebold her


Giv drengen der spiller computer, det sjove minecraft sværd
Minecraft svært

Drenge elsker jo Minecraft og hvorfor ikke give ham det sjove minecraft sværd på 60 cm af skumplast? Udover drenge elsker spillet så elsker de at slåsse, og skumplast er trods alt bedre end træ.

Find Minecraft sværdet ved Coolstuff


giv den leende hund i julegave
Den leende hund

En alternativ men yderst sjov gaveide er den leende hund. Denne søde hund skraldgriner og vrider sig af grin når du nærmer sig, og må især være sjovt for de mindre børn.

Læs mere om den sjove hund her


Disse 10 ideer er alle noget der passer til børn, men hvis du ikke finder dem helt rigtige, så prøv at julegavegeneratoren til at søge endnu mere inspiration til årets julegaveideer til drenge og piger.

Gem