Withings Aura – Den eksklusive gave der giver den gode søvn

Brug Withings Aura til den gode søvn

Hvis du står og mangler en anderledes og eksklusiv gaveide til en person, som måske er meget stresset, rejser ofte eller måske bare har problemer med søvnen, måske endda til dig selv? så er Withings Aura perfekt.

Du kan komme til at sove som sten, og ikke bare en gang, men skabe den gode søvn hele tiden hvilket betyder, at det kunne være en perfekt julegaveide til den rejseglade.

 

Hvad er Withings Aura og hvorfor god søvn?

køb Withing søvnsystemet til den gode søvnDet er selvfølgelig en anderledes gave at give fremfor f.eks. en Vooni Cityrocker højtaler eller lignede almindelig gaveide, men vi har vel alle oplevet eller oplever  søvn problemer eller urolig søvn, og her kan det smarte søvnsystem fra Withings hjælpe.

Du får nemlig et simpelt men samtidig sofistikeret søvnsystem, for på dit natbord står den smarte kombination af natlampe og vækkeur. Når det er tid til at sove, så kan man med hånden på Withings lampen, der har touch skærm på siderne, trykke, og lampen vil skifte lyset til en mørkerød nuance, hvilket helt naturligt vil give træthedsfornemmelse, og siden hen vil lampen slukke helt.

Under søvnen kan du, hvis du placerer den medfølgende sovesensor under madrassen, holde styr på hvordan du sover. Disse data bliver sendt til en app, som kan kombinerer vækkeuret ud fra kroppens funktioner, så du bliver vækket når kroppen er klar til det.

Vækkeuret vil tænde lampen i en blå nuance, hvilket vil være den mere naturlige og blide måde at vågne på. Så dybest set, vil små enkle virkemidler, være behjælpelig til at give dig, ham eller hende den gode søvn, og alle data som rumtemperatur og søvn bliver samlet i Withings egen app.

 

Hvad får man med Withings søvnsystemet?

Det kan selvfølgelig være rart at se mere specifikt hvad det egentlig er, at man får, og helt konkret indeholder Withings søvnsystemet dette:

 • Giver søvn ved hjælp af farvet lys
 • Ved hjælp af søvnsensor kan søvnen måles
 • Registrering af kroppens overfladiske system, så vækningen er timét bedst
 • Afspilning af hvid vågelyd der gradvis bliver lavere, jo tættere du kommer på søvnen
 • Gradvis øgning af vækkeurs lyd
 • Indbygget power nap program
 • Kompatibel med IPad & IPhone via bluetooth – Android er lige på trapperne
 • Kræver trådløs netværk
 • Fysiske ting inkluderer kontrolpanel, søvnsensor, tre strømadaptere og manual på engelsk
 • Kontrolpanel indeholder digitalur, højtaler, bluetooth, 3 usb porte, gratis withings app, touch kontrol, led belysning, 60 cm. ledning
 • Søvnsensor kommer med aftageligt stofovertræk og usb kabel til at koble til kontrolpanel
 • Forhandler – Coolstuff

 

Hvorfor Withings som gaveide til ham eller hende?

Hvis du mangler f.eks. en anderledes skønheds julegave til hende eller ham, så er det godt nok ikke makeup, parfume eller deodorant, men det er dog stadig en gaveide der hjælper på skønheden.

Vi skal alle have søvn, og vi har vel mere eller mindre, også allesammen oplevet hvor nedslidende en dårlig søvn kan være for krop og sind, og her kan det enkle søvnsystem, måske hjælpe dig selv eller personen som du skal give en gave til?

Læs mere om Withings om hvad, hvorfor og hvordan ved Coolstuff lige her

 

Gem

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here