Den perfekte julegave til ham der ryger finder du lige her

Den perfekte julegave til ham der ryger

Årets julegave til manden er altid den sværeste gave af dem alle. Mænd ønsker sig notorisk aldrig noget, eller også har han måske alt hvad han skal bruge, og hvis han mangler noget, så køber han det. Derfor er den en frygtet gave, som ret ofte ender med at være ret kedelig i form af underbukser, strømper eller lignede som måske er knapt så spændende, dog nyttigt.

Hvorfor ikke give ham en overraskende og anderledes gaveide i år?

Den perfekte julegave til ham der ryger, er en e-cigaret, som du f.eks. kan finde hos iSmoke.

Tænk over det – Alle ved at rygning er utrolig farligt, og det gør ham du skal finde på gave til også. Der er så mange fordele ved at stoppe, men alle rygere ved hvor vanedannede cigaretterne er, og hvor svært det kan være at stoppe med at ryge. Her kommer e-cigaretten til sin fulde ret, for absolut det bedste alternativ til cigaretten for ham.

Julegaven til rygeren

Der er mange fordele forbundet med at give e-cigaretten til ham. Rent sundhedsmæssigt er der ingen forskning på om der er skader forbundet med dampen, for dampere er så nye at tidrummet er for kort, til at der kan laves fyldestgørende forskning på det. Rent logisk er det dog væsentligt sundere med e-cigaretten frem for den almindelige cigaret, for der er 4000 stoffer forbundet med cigaretter hvoraf over 40 af disse, er kræftfremkaldende.

Udover sundheden som allerede efter meget kort tid vil give ham nye oplevelser, f.eks. at lugte- og smagssansen vil komme tilbage til et mere almindelig plan. Lugten af cigaretrøg vil også være væk, hvilket dog ikke er problemet for rygeren, men andre omkring ham.

Økonomien bliver også bedre for ham ved at kvitte cigaretterne, for en pakke cigaretter om dagen koster 41-44 kr. hvilket er en del mere end en damper og udstyr hvis man ser på tallene over et år.

Den helt store fordel ved at bruge en damper for rygeren, er at han stadig har den afslappende følelse af en ”cigaret” i hånden, og hele seancen som han har omkring dette. Han kan sidde indendørs eller gå ud og ryge som han plejer, hvor det eneste der er anderledes, er at han slipper for at have en virkende lighter men ellers er følelsen af at ryge det samme.

Selvom en damper absolut ikke er sund, for det er stort set lige så dumt som at ryge almindelige cigaretter, så er en damper højest sandsynlig sundere end cigaretter ud fra de fakta vi kender i dag. Om der er følgeskader på sigt, vil tiden kun vise, men lige nu gør du ham en stor tjeneste med denne julegave.

Hvilket skal du købe?

Hvis du intet kender til e-cigaretter for hvorfor skulle man det, hvis man ikke bruger den, så sats på et startersæt der indeholder damper og et par flasker væske med neutral cigaret smag og en styrke på 10 ml. hvis han er ”garvet” ryger.

En anderledes og kreativ gave der kan hjælpe manden der i bund og grund gerne vil stoppe med at ryge.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here