Den gode pakkekalender indpakning finder du her

brug den lækre pakkekalender indpakning

Hvis du står overfor at skulle købe en pakkekalender til børnene eller måske kæresten, så skal du selvfølgelig finde 24 pakker, men disse skal også pakkes ind.

Den gode pakkekalender indpakning er hvad du finder inspiration til lige her, hvor vi har fundet forskellige praktiske, billige, smarte, sjove og lækre måder at give de forskellige pakker til kalenderen på.

the lækre design kalender kan skabe det smukke hjemFerm living House Christmas

En smuk og dekorativ kalender til at pynte i både stuen eller værelset, er denne stilfulde House Christmas calendar fra Ferm living der måler 50 x 100 cm. og kommer i rene farver.

Du kan se den her

brug de lækre gaveposer til pakkekalenderenGaveposer

Du skal selvfølgelig bruge noget indpakning af hver pakke, og hvorfor ikke gøre det på den nemme måde med disse nummeret gaveposer til pakkekalenderen?

Find de smarte papirposer til 99,- ved Boxdelux her

Køb de smarte gaveæsker til indpakning af julekalenderNordal gaveæsker

Et alternativ til poserne, er de søde gaveæsker der skaber den søde indpakning til pakkekalenderen for både voksne og børn. Æskerne måler 10×10 cm. Disse kan indeholde både pakkekalender gaveideerne til babyen, de større børn og selvfølgelig til ham og hende.

Du finder disse ved Boxdelux

køb de billige søde gaveposer til pakkerneSøde billige gaveposer

Ved Bog & Ide kan du selvfølgelig også finde søde gaveposer som disse i stilrene farver med søde motiver på, der både er billige og smarte til at pakke gaverne ind.

Brug den søde Reisenthel kalender som indpakning til børnenes pakkekalenderReisenthel kalender

Skab hygge for børnene eller måske kæresten med en lækker indpakning af gaverne, som du får med den søde Reisenthel, der skaber den traditionelle røde indpakning, som julen jo er forbundet med.

Se den hyggelige kalender ved Dubuy

Present time advents træ er den fede indpakning til julekalenderenPresent time advent træ

Den sjove indpakning er dette advents træ med kasser fra Present Time. 24 små skuffer til gaverne der er perfekt som indpakning for kæreste, børn og alle andre voksne. Den er lavet i pap og er også rigtig billig, så både den smarte og billige måde for dig.

køb det sjove julekalender træ til børnenes pakkerJulekalender træ til børn

Den sjove indpakning til børnenes kalender, der samtidig virkelig skriger jul, er dette julekalender træ. Hvis du har et lille barn, så er denne ide absolut en sjov ide der skaber den hyggelige jul om morgenen.

Find den ved Eurotoys her

køb kalendergavesættet til årets pakkekalenderKalender gavesæt med 24 rum

En smart opbevaring af de 24 gaveideer til ham eller hende, kunne være denne hvide holder af pap med små rum. Du kan udsmykke den selv i lige præcist de farver du ønsker, hvilket jo kan være med at blende den naturlig ind i stilen på f.eks. barnets værelse.

Du finder pakkekalender gavesættet med rum ved Coop

brug søde hjerte klistermærker med numre til pakkekalender gaverneBillige mærkater

Til pakkerne kan du købe de billige søde hjerteformet klistermærker med numre, så pakkerne har et nummer, hvilket jo gør det noget nemmere, hvis du hænger dem op i snor eller på en kalender.

SjovHilsen her har de gode billige mærker

Dette udvalg af forskelligt indpakning af pakkekalender gaverne skaber både hygge og er praktisk, men det kan selvfølgelig være, at du hellere vil bruge julesokker til pakkekalender? Det kan du heldigvis også finde her på Juleliv, hvor vi prøver at hjælpe dig med alle de mange søde, hyggelige og nødvendige ting der skal bruges til julen.

Tidligere artikelKender du reglerne om at tage julepynt i skoven?
Næste artikelKaramelleriet Julekalender til den søde tand – Et sikkert hit til smagsløgene