LED julestjerne i akryl der skifter farve

LED julestjerne i akryl der skifter farve

Julen er hyggelig, for når det er jul så pynter man op og måske laver en smuk adventskrans, pynter stuen og selvfølgelig også juletræet.

Du har sikkert en masse smukt julepynt allerede, men tingene skal fornyes engang imellem og hvorfor ikke med en LED julestjerne i akryl der skifter farve?

Du kender sikkert ikke denne anderledes julestjerne, hvilket er en god grund til at læse videre, for måske bliver du også forelsket i den ligesom så mange andre.

 

Hvad er LED julestjernen der skifter farve?

køb den smukke stjerne der skifter farver som julepyntDe fleste almindelige julestjerner der kan hænge i vinduet eller juletræet er lavet i fiber,stof eller lignede materiale, og få af dem har måske også en elektrisk pære indvendigt, men de er dog ikke særlig farvestrålende ligesom denne specielle stjerne.

Denne stjerne der kommer i forskellige størrelser, hvor du kunne hænge den store i vinduet imens de mindre er særdeles velegnet til at hænge på juletræet, er den smarte julestjerne der giver julehyggen i mange forskellige farver, hvilket giver det smukke spektrum af forskelligt lys til de mørke aftener.

Det sker med LED pærer og akryl, der netop giver samme visuelle effekt som en rigtig stjerne, og som giver dig en super lækker julehygge.

Du skal bare isætte 3-AAA batterier, så giver stjernen det smukke lys som f.eks. kunne pynte på juletræet sammen med snefnug pynt, kugler og måske hjemmelavet julepynt med grankogler.

 

Hvorfor en smuk akryl stjerne?

Hvis du gerne vil skabe den anderledes pynt til jul, så er denne specielle julestjerne ikke så udbredt, og det bedste af det hele, er prisen. Du kan nemlig købe den til kun 99,- kr. for den store og 69,- kr. for den lille stjerne.

Se et par anmeldelser af stjernen fra tidligere købere:

har modtaget produktet i fin stand, afprøvet ved modtagelsen det virker perfekt, er utroligt smukke når de hænger i et vindue og skifter farve hele tiden, giver en dejlig ro og varme, er meget nemme

Virkelig flot og funklende. Rigtig god at komme i julestemning af. ps går ud fra at ‘1' er den fornemste bedømmelse

 

Som du kan se, så er tidligere købere af julestjernen faktisk ganske tilfredse med deres køb, så hvis du mangler nyt julepynt til hjemmet, så kunne denne måske være dig? Du finder den smarte julestjerne ved forhandleren Coolstuff

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here