Julekalenderbogen – Glæden ved at glæde andre

Julekalenderbogen - Glæden ved at glæde andre

Til jul hører der sig julekalender til, hvilket jo både er den man ser på tv, og så dem med 24 låger. Her kan man finde de lækre til de voksne som f.eks. Karamelleriet julekalender, helt ligesom de små børn jo ofte får en chokolade julekalender eller måske den sjove Pixi julekalender, og alle de andre forskellige slags som man kan finde.

Der findes dog også andre ting som relaterer sig til julekalendere, og her er Julekalenderbogen fra 2014 en af de nyere af slagsen.

Julekalenderbogen – Glæden ved at glæde andre af Inge Rigmor Østerby, er nemlig en den gode inspiration til julekalendere for dig.

Hvad er Julekalenderbogen: Glæden ved af glæde andre?

Med denne julekalenderbog får du 144 sider med den gode inspiration til at lave sjove julekalendere, som jo er ret lækkert at modtage op til jul.

julekalenderbogen er den sjove gaveide op til jul

Bogen indledes med:

“November er for mig den dejligste måned – her må man lave julekalendere og tænke gode forkælelses tanker. Der er endnu ikke julestress, og butikkerne har ofte gode tilbud. Intentionen kan endnu være høje om alt det, man gerne vil denne jul. Det er mulighedernes land. Grib bare en lille idé i år, og måske vokser den sig større næste år.”

Det siger jo lidt om hvad du får med denne bog, der indeholder finurlige ideer, som er pakket ind med gode stemningsmættede farvefotos. Hvis du vil gøre noget ekstra ud af julekalenderen, så kunne bogen der er med til at give dig muligheden for at stoppe op, reflekterer og glæde andre, som jo især december julemåned drejer sig om, være en god og ikke mindst sjov ide.

Dette er den første bog af sin slags, hvor emnet drejer rundt om julekalendere i Danmark, som der er udgivet.

Helt konkret får du en bog med alle de gode ideer til materialer, lister, 30 forskellige kalenderideer og andet omkring julekalendere som er bygget enkelt op, så du får skabt den perfekte kalender i det helt rigtige personlige snit.

Så hvis du leder efter den sjove ide til dig selv, eller måske som en sød gaveide til en du holder af op til jul, så kunne dette være den gode inspiration for ham eller hende.