Julekalender på DR2 er afløst af en adventskalender

Julekalender på DR2 er afløst af en adventskalender

2017 julekalenderen på DR2 bliver anderledes i år, for i år får du ikke den gængse julekalender med 24 afsnit hver dag.

Læs alt om Julekalendere i TV 2018 her…

I år får du nemlig en adventskalender i stedet for, der dog ikke kommer over fire afsnit men derimod over fem afsnit. Disse fem afsnit bliver sendt hver søndag hele december måned, så en noget anderledes julekalender i forhold til de gængse julekalendere igennem tiden.

Den nye adventskalender på tv hedder “Mens vi presser citronen” hvor du finder Lisbeth Wulff, Peter Gantzler, Rasmus Botoft, LærkeWinther og Ellen Hillingsø på rollelisten. Den nyskabende kalender er skrevet af Lisbeth Wulff som også er på rollelisten.

Hvad handler den nye adventskalender på DR2 om?

Den nye kalender af komikeren Lisbeth Wulff har omdrejningspunkt i en madklub, der mødes en gang om måneden.

Madklubben der består af tre par i 40'erne, mødes en gang om måneden på skift ved hinanden, hvor de så spiser og hygger sig. Serien starter ud i August måned, og skifter så hver måned indtil slut, hvor endestationen er december afsnittet.

Indholdet i kalenderen tager udgangspunkt i personer eller typer fra Lisbeth Wulffs egen generation, hvor tingene kan være både morsomme og tragiske, som hun skildrer i det første afsnit, hvor en af rolleindehaverne, Sigrid, fortæller at manden har forladt hende for en 26 årig svensk model. Herfra tager tingene fart, for sådanne nyheder spejler de fleste mennesker i deres egen liv. Dette er netop hvad Lisbeth prøver at skildre med adventskalenderen, hvor hun gerne vil give et spark til generationen, der ret ofte trænger til et godt los bagi.

Uden at skulle afsløre for meget, så tager fart henover månederne, hvor madklubben beslutter at holde juleaften sammen, så Sigrid ikke skal være alene, og her går det helt galt, hvilket du kan se med start den 6 december på DR2.