3 Populære julegaver til det nybagte forældrepar der kan hjælpe

Populære julegaver til det nybagte forældrepar

Skal du give julegave til et nybagt forældrepar, men du er i tvivl om, hvad du bør give dem?

Her på siden kan du lade dig inspirere af en række populære julegaver til det nybagte forældrepar op til julen. Vi har nemlig fundet et par gaveideer der kunne være det helt rigtige til forældre med en lille ny baby.

Find inspiration over forskellige julegaver til små børn eller de lækre gaver til forældrene nedenfor.

Wellnessophold/oplevelsesgave til de nybagte forældre

giv et wellnessophold i julegave til nybagte forældreNybagte forældre er uden tvivl i underskud, hvad angår energi og søvn. Derfor er wellnessopholdet en af de bedste gaver du kan give. Især hvis du kombinerer gaven med at passe barnet imens de er væk på ophold. Det er selvfølgelig en julegaveide der først kan bruges et stykke frem i tiden, hvis de lige har fået en baby. Men dog en god gave at se frem til, når batterierne er helt slidt ned, og det vil de blive.

Hotel Vejlefjord er et meget populært sted, hvis der skal slappes meget af. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og tilbyder samtidig en række yderst lækre behandlinger indenfor velvære til krop og sind.

Heldigvis findes der også andre steder end det eksklusive Vejlefjord, for du kan nemlig finde alverdens wellness oplevelsesgaver overalt. Disse kan du bruge til de gode julegaver til hende og ham, for udvalget strækker sig stort set over alt hvad hjertet begærer og kroppen nyder i hele landet og udlandet.

=>> Se udvalget af wellness oplevelser ved Duglemmerdetaldrig lige her

 

Tøj i julegave til barnet

giv barnet det lækre tøj til julEt nyfødt barn vokser og vokser og vokser samtidig med at det kan svine utroligt meget med gylp og andet. Derfor er behovet for et stort udvalg af babytøj et stort behov for alle nye forældre.

De fleste af har vel alle helt forstået behovet, før vi selv stod i situationen og takket gud for udbredelse af vaskemaskine og tørretumbler som en dagligdags ting og ikke noget ekstravagant, som faktisk ikke ligger så langt tilbage i tiden.

Tøj til børn der vokser hurtigt, hvilket en baby logisk nok gør, er en oplagt gaveide der også aflaster forældrene rent økonomisk. Det er nemlig dyrt at få en lille ny også, og det gør sig også gældende for tøjet eller såmænd pakkekalenderen til en baby, gaver, legetøj og andet.

Bodystocking er nok det tøj, som der bliver brugt mest af til babyer, og måske dette skulle være gaven til barnet der samtidig hjælper forældrene?

=>> Sundleg her har et stort og lækkert udvalg af bodystockings m.m.

 

Boliginteriør af den ene eller anden slags

find noget godt til hjemmet i julegaveSom nybagte forældre kan man godt gå hen og glemme alt om boligindretning osv. Derfor kan du med fordel hjælpe dem lidt på vej ved at forære dem boliginteriør af den ene eller anden slags.

Det kan for eksempel være, at forældrene mangler noget pynt på væggene. I den forbindelse kan du overveje at finde en sej wallsticker, en flot plakat eller måske et smukt maleri. Mulighederne er mange!

Derudover kan du med fordel også overveje at give interiør til børneværelset. Det kan for eksempel være en ny børneseng fra Babydan. Det kan være et flot puslebord. Ja det kan sågar også være en sød lille børnereol, hvor barnet kan stille sine første bøger.

=>> Borde & Stole der vil blive brugt på sigt af barnet, kunne være den gode ting?