Billig juletræ? Prøv disse steder der sælger juletræer

find det flot billig juletræ der kan komme med levering

Et flot pyntet juletræ er jo et must til jul hvilket den efterhånden 100 år gamle tradition i Danmark foreskriver, og heldigvis kan man faktisk finde gode og billige juletræer i det meste af landet.

Når du skal finde dit billige juletræ så skal man jo udover prisen og stedet, også gøre sig overvejelse om man ønsker sig et juletræ i rødgran eller i Nordmannsgran.

Et billig juletræ kan være i rødgran som rigtig mange sværger til, men Nordmannsgran er vel efterhånden blevet det mest populære da træet holder længere og skidtet heller ikke stikker.

Det valg må du selv gøre, og så skal vi hjælpe dig med hvordan og hvor du finder dit juletræ, hvilket både kan være et juletræ online eller et sted med fæld selv.

Find et billig juletræ til det smukke jul

Det at finde et billigt juletræ kan være ret svært, fordi hvad er billigt? Derudover så er billigt også ret afhængig af hvilket landsdel som man bor i, fordi prisen faktisk ligger omkring de 300,- kr. de fleste steder, og så er det ligegyldigt om man fælder selv eller køber i et byggemarked eller lignede steder.

Man kan faktisk finde noget af det billigste ved de forskellige byggemarkeder eller supermarkedskæder, fordi de netop kan købe ind i store partier og derved presse prisen i forhold til mange mindre steder. Desværre så er udvalget og kvaliteten af træet også ret ofte derefter, hvilket selvfølgelig ikke behøver at være gældende alle steder men det forekommer dog at være sådan ret ofte. Grunden til det kan skyldes at de store kæder får overskudsvarerne fra juletræs producenterne, hvilket dog skal siges at kun være gisninger.

Hvis du virkelig vil gøre en indsats for at finde et juletræ til den gode pris, uden at du ligefrem tager i skoven og fælder et helt uden pris(det er ikke tilladt), så kan du spare penge ved fælde juletræ selv stederne eller stadepladser. Det bedste er faktisk så langt væk fra byerne som muligt for at få de gode priser, der samtidig kan være unddraget visse offentlige regler for fakturering mange steder.

Det at komme så “langt vestpå” som muligt og væk fra byerne med de mere opskruet priser, er absolut den bedste måde at spare penge på et juletræ, men så skal man dog til at tælle benzin og tid brugt på projektet også, hvilket jo kan ende ud i at man intet sparer overhovedet.

Steder der sælger billige juletræer online og onsite

Du kunne faktisk også vælge at overveje om ikke du vinder mere ved at købe juletræet f.eks. online, hvor du kan finde okay priser ved disse steder som vi har fundet frem ved hjælp af at søge:

  • Treetime.dk Leverer med pris- og friskhedsgaranti, så bliver det vel ikke bedre
  • Guloggratis byder mange gange på det gode tilbud
  • Mitjuletrae.dk har forskellige produkter indenfor juletræer til forskellige priser, så måske et værd at tjekke ud.
  • Dyssegaarden Det hyggelige sted byder på billige træer i form af fæld selv ca. 25 minutter fra København
  • Fældselvjuletræ.dk Er stedet som reklamerer med at hyggen omkring at fælde træet selv
  • Ryegaard.dk er endnu et sted som slår op på hyggen, og dette sted er ved Roskilde
Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Rating 5 (4 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Sending